zondag 16 juli 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Het EK voetbal 2017 voor voorbipsen gaat vandaag van start. Met als openingswedstrijd Nederland-Noorwegen. Een kraker van jewelste. Allemaal te zien op NPO1 vanaf een uurtje of 17:55 uur. Direct na Tour de France etappe 15 die overigens door Bauke Mollema zal worden gewonnen, maar dit terzijde. Nog meer? Ja. Stream nodig voor het balpartijtje? Zie hierrr ergens tussen. Zo niet, dan vette pech.

Eindelijk gaat het dan beginnen. Voor de voetbalbabes uit Nederland. Utrecht is da place to be vandaag. Het EK 2017 voor wezens met vleesballonnen. De Oranje Leeuwinnen zijn hot, verkeren in bloedvorm, zijn klaar om de strijd aan te gaan. Vorig weekend werd Wales nog simpel met 5-0 van het veld getikt. Maar dat was voor de kat zijn kutje. Straks staat het altijd sterke Noorwegen te wachten. Echter Oranje is favoriet. Voor eigen publiek. Was het vrouwenvoetbal vroeger nog van het niveau 'Bal Op Het Dak 6 en we nemen nog zes bier', evolutie gaat tegenwoordig snel mensen. Dus. Altijd al aantrekkelijk voetbal willen zien? Zit je vandaag gebeiteld. Met Jackie Groenen, Lieke Martens, Vivian Miedema en Anouk Hoogendijk.

Tja, om de een of andere reden hebben wij van de redactie van voetbalhumor.com zitten dubben. Want? Moeten we in deze laatste alinea van dit toppert alertje nu DIT, DIT, DIT, DIT en DIT presenteren zoals jullie van ons gewend zijn of omdat het dit keer om vrouwenvoetbal gaat wellicht nu met de van DEZEM, DEZEM, DEZEM, DEZEM en DEZEM gaan strooien. Wij kwamen er niet uit. Vandaar beiden er maar op gekwakt. Mag muziek natuurlijk niet ontbreken. Muziek dat onze Leeuwinnen naar het goud zal brengen. Zie HIERRR, DAARRR, WAARRR?, HIEROOO, ZOEK HET UIT. De vrouwen zijn de baas vandaag. Wij ballieballie koekeloeren doen. Oranje tieten olé olé. Maar liefst 51 (inclusief referees).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten