zondag 17 december 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! AZ-Ajax op het programma. Eredivisie van jeweetwel tralala. Balpartij is te aanschouwen via het betaalkanaaltje Fox Sports. Vanaf 14:30 uur zal er tegen het leer worden getrapt. Eventuele stream nodig om de bende illegaal op je computertje te kunnen koekeloeren? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zoniet, dan aangenaam luisteren naar radio 1 'Langs de Lijn' ofzo. Zoek het uit.

Wie wordt de schrik van winterkampioen PSV dit seizoen? Dat is waar deze wedstrijd om draait. Wordt het AZ of wordt het Ajax? De Eindhovenaren staan dan nog wel ruimschoots bovenaan maar zagen hun miljoenenmiljarden puntenvoorsprong danig slinken de afgelopen weken. The spanning is weer helemaal back in da Eredivisie! De Alkmaarders ruiken bloed, de Amsterdammers ruiken angszweet. AZ is met een heerlijke reeks bezig, zijn al negen wedstrijden ongeslagen. Ook Ajax gaat voortvarend. De Amsterdammers hebben al vijf duels niet meer verloren en hebben de jacht op koploper PSV definitief geopend. Een aantrekkelijke pot voetbal wordt verwacht. Twee fris aanvallende ploegen waarbij de trainers de puzzelstukjes momenteel op de juiste plek hebben liggen. Deze pot. Vanmiddag halfdrie. Man, man, man. Met Guus Til, de boywonder in vorm bij de kaaskoppen tegen Frenkie 'ausputzer' de Jong de in topvorm verkerende Ajacied. Dat wordt smullen. Wie staat straks nummertje twee?

Maar voordat we naar al dit moois gaan kijken, kijken we eerst naar het moois wat de laatste alinea van dit toppert alertje vandaag brengt. Wat te denken van DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf bloedspannende dames. Wij zien je oogjes al rollen van plezier. Willen wij je oortjes niet te kort doen dus vandaar DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en gaan met de geit. Zet die volumeknop maar op standje 'are you nuts' voor deze vijf prachtige muzikale klapstukken. Laat die verdomde buis van Eustachius maar trillen van genot. Gna! Overal is aan gedacht. Zo zal de kerstboom ons tv-plezier niet vergallen want die is vorige week netjes door papa in de andere hoek van de kamer gepositioneerd. Mama met haar gevoel voor binnenhuisarchitectuur dacht het gevaarte dichtbij het kijkkastje te zetten. De muts. Met takjes voor de beeldbuis, hoe irritant. Ook aan de koude biertjes in de koelkast en de krakende krokante chippies op tafel is gedacht in huize voetbalhumor.com. Ofcourse. A horse is horse. 'Huuh', doet een kip. Jawohl! Wij zijn er klaar voor mensen. Wij gaan fijn foebele koekeloeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten