zaterdag 23 december 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Steengeile El Clasico voor je hohoho deze zaterdagmiddag zo vlak voor kerst. Real Madrid-Barcelona. Allemaal te zien op kanaaltje Ziggo Sport. Vanaf 13:00 uur is het bal in het Madrileense Bernabeu, vanaf 12:00 uur een vette voorbeschouwing. Eventuele stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Gaan we dan met die fijne toppert alert van je blablabla.

De voorsprong van koploper Barca bedraagt momenteel elf punten op nummertje vier Real. Die laatste heeft weliswaar een potje minder gespeeld, maar toch. De Madrilenen moeten winnen om nog een kansje te maken op die felbegeerde La Liga titel. Komt daar ook nog bij het referendum akkefietje van afgelopen donderdag waar de Catalanen definitief onafhankelijkheid van Spanje nastreefden. Kanonnen. Wordt wat hoor deze pot voetbal. Politiek gemengd met voetbal. Kan nooit goed gaan. De messen zijn geslepen. Prestige staat op het spel. Een heksenketel. Een krakert van jewelste. Deze wedstrijd. Van je koekoek goalllll en we doen ratatatatata met zijn allen. Jawel. Legendario El Sierd zal ook deze keer zijn opwachting maken en het commentaar verzorgen. You love him or you hate him. That's how De Vos door het leven rolt. Die verleert zijn streken immers nooit. Wij hebben er in ieder geval zin in. Gna. Ronaldo blijkt op tijd speelklaar te zijn na weinig getraind te hebben afgelopen week. Wonderkind Messi is ook van de partij. Evenals al die andere sterren. Gaat dat zien. Deze match. Deze clash. Deze gigantische titanenstrijd. De mooiste voetbalwedstrijd op deze aardkloot.

Willen we vooraf aan al dit wonderschone voetbalgeweld natuurlijk ook nog wat anders zien. Wat te denken van DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf olé olé vrouwwezens. Lekker of niet? Dachten wij ook. Knallen we er ook nog snel vijf pareltjes musica van dat YouTube kanaaltje op. Eens kijken, ja. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. De voorpret kan nu verdomme echt beginnen. Yep! Zet de cerveza maar vast koud. Siesta mijn reet. Wij zullen wakker blijven. Zoveel is zeker. Van je castagnetten klapperdeklap. Al handenwrijvend glijdt het kwijl over onze kinnetjes. Gordijnen dicht. Telefoon op mute. De deurbel is reeds kapot getimmerd. Vino hier, vino daar. Rood of wit, een geel gebit. Tapas kanen, jezelf in een andere wereld wanen. Zoek het uit. Vandaag is het fiesta del futbol mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten