woensdag 31 januari 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette kwartfinale KNVB bekerpot tussen Feyenoord en PSV voor je pannetje vanavond. Allemaal te zien op het betaalkanaaltje FOX Sports vanaf een uur of kwart-voor-negen. Vanaf 20:20 uur een heerlijke voorbeschouwing. Geen FOX-abonnement tot je beschikking? Wellicht biedt deze stream je uitkomst.

Feyenoord moet, anders helemaal niets dit seizoen in Rotterdam. De Eindhovenaren daarentegen zullen wederom sluw saai afwachtend het spel naar zich toe proberen te trekken om uiteindelijk toe te slaan. Interesseert Flipse Cocukeleku geen ene reet. Het slaapverwekkende trutterige spel van PSV. Alle ballen op de Argentijnse boywonder Romero en we zien wel. Zolang er maar gewonnen wordt. PSV is nog volop in de race voor de dubbel. Grote vraag is natuurlijk speelt Jorgenson vanavond bij de Rotterdammers. Of is hij uiteindelijk toch nog voor vele miljoenen naar Newcastle vertrokken. Aderlating hoor voor die havenpikkies mocht de Deense goalgetter vanavond niet in de basis staan. Van Persie zal ook slechts een kwartiertje invallen. Niet meer want daar is de megaster nog niet toe instaat. Heb je vanavond dus ook niets aan. Dylan Vente dan? Tja, alles beter dan Kroketten Kramer nietwaar. Afijn, de Kuip zal volledig gevuld zijn vanavond. Een heksenketel wordt verwacht. Bij een gelijkspel krijgen we verlenging. Eventueel strafschoppen. Kan zomaar een latertje worden.

Laatste alinea alweer. Dus jeweetzelf. Een feestje. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Vijf paar tieten en meer om van te smullen zo lekker. Knallen we er ook nog wat YouTube muziekpareltjes bij. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Vijf klinkende heerlijkheidjes om alvast in de stemming te komen. Wat wil een mens nog meer? Een vette bek misschien? Snacks en bier zijn reeds ingekocht. Alles om er een genotmakende avond van te maken. Wel, genoeg getypt zo lijkt ons. Wij gaan foebele koekeloeren mensen. Heb plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten