maandag 19 november 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette Nation League partij tussen Duitsland en Nederland voor je doorbakken bratwursthoofd. Allemaal te zien op voetbalzender NPO3 vanaf een uurtje of kwart-voor-negen. Inschakelen kan al vanaf tien-over-acht voor de voorbeschouwing om je zodanig lekker te maken. Jawohl. Gaat dat zien, gaat dat zien. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

Ik zie je voor me staan en kijk je vragend aan. En ik merk dat het alweer begint. Het mag niet zo zijn, ik laat het niet gebeuren. Ik ben een cool type, nou ja, een echte man. En ik stop het weg zodat men niets aan me merkt. Gevoelens van deze aard zijn niets dan zwakte. Het is al laat, en dan zeg jij. "Tot ziens, ik moet nu gaan." En alweer zie ik mijn kans verloren gaan. Ik heb gedroomd van jou, en weer doorgemaakt. Nu protesteert mijn maag, want ik moet je iets zeggen. En ik ben bang dat je gaat lachen. Ik heb gedroomd van jou, nu ben ik opgestaan. Ik durf het je niet te zeggen, want je zou kunnen zeggen. Dat je dat totaal niet bevalt. Ik heb gedroomd van jou. Ik heb een probleem: Hoe zeg ik het mijn kind? Hoe kan ik haar verklaren dat wij een droompaar zijn? Misschien heb jij hier een andere mening over. Ik vlieg veel te hoog, en ben te dicht bij het licht. Ik heb een landingsbaan nodig, maar die is niet in zicht. Ik ben totaal verliefd en moet toch zwijgen. Veel te laat en telkens weer laat ik je dan gaan. Ik kan zoiets niet zeggen, kun je dat begrijpen? Ik heb gedroomd van jou. En elke nacht dezelfde droom: Ik zie je voor me staan. Je lacht naar me en zegt zwoel: "Hey kom op man, laat ons gaan." Ik heb gedroomd van jou. DUITSLAND-NEDERLAND mensen. Wij hebben er zin in.

En deze onzin verschijnt gewoon op een voetbalwebsite? De nete. Snel maar een laatste alinea er tegenaan knallen. Weet jij als trouwe bezoeker van deze site wat er nu komen gaat. Niks geen voetbal maar HOTSEE, HOTSEE, HOTSEE, HOTSEE en HOTSEE. Vijf prachtige vrouwwezens die er verdorie jazeker wel wezen mogen. Joehee, joehoo. Donderen we er ook nog vijf van die fraaie in het oorliggende muziekpareltjes dat Wee Wee Wee op. Van je DONDER, DONDER, DONDER, DONDER en DONDER nog-an-toetje. Bam voor je kanis. In de wei staat een schaap. Boe doet een koe, ia doet een ezel. Genoeg gezwetst. Zet bier vast koud. Of warm, wat jij wilt. Of zuip iets anders. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten