woensdag 28 november 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! PSV Eindhoven-FC Barcelona voor je lampenkutje. Champions League! Bende is allemaal te bekijken op voetbalzender Veronica. Vanaf 21:00 uur de aftrap, vanaf 20:30 uur deskundig voorbeschouwen met de heren van Inside. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

Als PSV slim is laat het Messi en zijn kornuiten lekker lopen. Zondag wacht immers lastige klus Feyenoord. Uit in de Kuip. Volle winst na veertien balpartijen is ook leuk. Vandaar zie alsjeblieft dit potje tegen Barcelona als een trainingspartijtje. Wat heb je te winnen? Niets. Theoretisch kan Europa League nog behaald te worden, maar de verliezer van Inter en Spurs is toch al zo goed als verzekerd van Europees doorballen na de winterstop. Pak je verlies. Maak van je zachte G geen harde punt op de i. Wees wijs. Ga voor dat kampioenschap. Desalnietemin zou het leuk zijn als Dumfries Koning Messi een keertje door zijn stokken weet te poorten. Lolletje tussendoor. Gebbetje. Van je hier pak aan. Knipoog, knipoog. Houdoe.

Hoogste tijd voor een laatste alinea. Tijd om bovenstaande onzin af te ronden. Eens even rondstruinen op dat WWW op zoek naar... GEVONDEN. Vijf heerlijke fantastische meiden die jou een leuke woensdag willen bezorgen zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Heeft dat YouTube nog iets te bieden vandaag? Wat te denken van DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf mooie pareltjes klinkieklankie in het oortje zonder geel smeertje. Potdomme wat zijn we weer goed bezig. Wel, wij gaan foebele koekeloeren. Agge mar leut het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten