dinsdag 5 maart 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond achtste finale beslissende terugwedstrijd Champions league jeweetzelf tussen Real Madrid en Ajax Amsterdam voor je poep op de stoep. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf 20:30 uur deskundig voorbeschouwen met de heren van van Veronica Inside en vanaf 21:00 uur is het dikke verkering vet aan met de balpartij. Niet in staat om voor een TV plaats te kunnen nemen? Wellicht biedt één van deze streams uitkomst. En zoniet, dan niet. That's nou eenmaal life. Zo rollen wij. Morgen is het woensdag, gisteren was het maandag en blijkt het warempel vandaag zowaar dinsdag te zijn. Boe. Effe snel maar een korte voorbeschouwing doen?

Remember 22 november 1995 toen Real Madrid thuis door het nietige Ajax met 0-2 werd weggespeeld in de poulefase van het miljoenenbal. Er werd die dag in Bernabeu voetballes gegeven door de Amsterdammers. Zoiets kan vanavond ook zomaar gebeuren. Het is heus. Alhoewel de knulletjes van Ten Hag met 2-1 achter staan, niets is nog beslist. Was het Real dat voor de winterstop helemaal op apegapen lag en Ajax wedstrijd na wedstrijd met sprankelend voetbal won, na de winterstop waren de rollen omgedraaid echter van een vice versa blijkt nu sprake te zijn. Duhuh, snap jij het nog? Wat we bedoelen te zeggen is dat de Madrilenen een paar flinke dreunen van Barca te verwerken hebben gehad en de Mokumers weer weten wat winnen is. Komt ook nog bij dat bij de Spanjolen Sergio Ramos niet mee mag doen want geschorst, terwijl de knaapjes van Ten Hag dankzij kordaat optreden van de KNVB relaxrustig konden genieten van een vrij weekend om zich zodoende optimaal te prepareren voor de krakermatch die komen gaat. Wij hebben er zin in. Makkers staakt uw wild geraas. 't Heerlijk avondje is gekomen. Ajax door, Real aan het kippengaas. Jaja, wij hebben er alle vertrouwen in. Onze voorspelling? Een lullige 2-1 voor de boys uit Amsterdam. En dan afmaken in de verlenging.

Echter voordat wij gaan genieten van het spektakel dat ons vanavond te wachten staat eerst maar eens even deze dinsdag zonder kleerscheuren proberen door te komen. Doen we van je SCHEUR, SCHEUR, SCHEUR, SCHEUR en SCHEUR scheuren we alle kleren van die buitengewoon hemelse lijfjes af en weet je wat we doen eens gek laten we ook je TROMMEL, TROMMEL, TROMMEL, TROMMEL, TROMMEL vliezen kietelen waar ze verdomme jeuken van geluk. Heb een fijne wedstrijd. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten