zondag 31 maart 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanaf 16.45 uur is de Johan Cruijff Arena het strijdtoneel voor de titelclash tussen Ajax en PSV. Bende is allemaal live te volgen via betaalzendertje FOX Sports of via Langs de Lijn op NPO Radio 1. Of je zoekt een leuke stream uit mocht je er eentje weten te vinden. Of je doet je ogen en oren dicht en kijk je naar de samenvatting om 19:00 uur bij onze vrienden van Studio Sport. Duhuh. Zoek het uit.

De Amsterdammers moeten winnen. Bij een gelijkspel of verlies mag je concluderen dat ze in Eindhoven feest kunnen gaan vieren. Volle bak tegen PSV is daarom vereist voor de Mokummers. Mochten die Mokummers nou zegevieren, staan ze nog steeds twee punten achter. Vooralsnog is er niets aan het handje voor Van Bommel en zijn mannen. Zou je denken. Echter. De boys uit Eindhoven moeten op de laatste speeldag naar Alkmaar. Geen kattenpis, zo is gebleken. De kaaskoppies van AZ weten inmiddels hoe het is om van een traditionele top drie ploeg te winnen. Dus. Volle lippen, natte kus. Voor de winnaar van deze partij. Rijstebrij. Wij verwachten een afwachtend PSV, een Ajax dat met een Europese formatie vol op de aanval zal gaan, levensgevaarlijke counters van de Eindhovenaren en tot slot een kleine overwinning voor de Amsterdammers. Niet dat wij dat per se willen, maar gewoon omdat wij dat denken. Plus hierdoor zullen de laatste balpartijtjes van het Eredivisieseizoen 18/19 zodanig aantrekkelijk spannend worden dat, dat, dat... bla bla bla. Ach, weten wij veel. We lullen ook maar een beetje uit onze nek, nietwaar? Wel waar!

Hmm, nog even snel een laatste alinea verzinnen. Is het weer gedaan met het gezwam. Het blijft geen feest. Laat ons ook eens van een fijne zondag genieten. Eens kijken. Wel, zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Vijf hitsige tantes dus geen vier. Zie ook DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Vijf muziekstukjes zijn we nu bijna klaar. Want... vergeet chippies en bier niet op tafel te zetten. Dat zijn nou eenmaal de wetten van voetbalhumor.com. Jahaha. Datjehetweet. Mooi. Wij gaan foebele koekeloeren. Heb plezier. Doei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten