woensdag 10 april 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kwartfinale Champions League pot tussen Ajax Amsterdam en Juventus Turijn voor je mik. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf 20:00 uur eerst een uurtje een vette voorbeschouwing, vanaf 21:00 uur is het bal. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen.

BAM. Ajax bij de laatste acht van Europa tegen FC Cristiano Ronaldo. Doet Ronnie wel mee of doet Ronnie niet mee? That's the question. Na de machtige 1-4 overwinning op de amateurs van Real Madrid mag het Amsterdamse sterrenensemble van Erik ten Hag in de kwartfinale van de Champions League, het belangrijkste voetbaltoernooi voor clubteams, het opnemen tegen het Juventus uit Torino Italia. De Jonge Godenzonen vs De Oude Dame. Dat die Amsterdammers die Turijnse MILF maar eens flink mogen opvreten verdomme. En waarom ook niet? Juve schijt in het broekie hoor. Hadden liever een andere tegenstander gehad. Ajax daarentegen heeft niets te verliezen. Alles te winnen. Gelijkspelen kan natuurlijk ook. We gaan het zien. Hopen dat die Italianen niet stijf onder de dope zitten. Want jeweetzelf. Onze voorspelling? Een gelijkspelletje met doelpunten wat weer jammergenoeg kutjebef in het voordeel van die spaghettivreters is.

Laatste alinea. Hetgeen je nu aan het lezen bent. BOE BOE BLA BLA BLA we eten Domo vla. Vijf toethapjes van lekkere wijven. Pleuren we er ook nog vijf van die genotzalige muziekdeuntjes tegenaan. Waar? DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Poep op de stoep. Wij gaan foebele koekeloeren mensen! Oké, en nu? Nu een potje geile vioolporno.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten