dinsdag 30 april 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Spurs-Ajax op het programma vanavond. Halve finale Champions League jeweetzelf. Potje is te begluren via onze voetbalvrienden van Veronica maar ook via onze voetbalkameraden van Ziggo op het open kanaaltje 14 (moet je wel Ziggo abonnee zijn). Bij Veronica beginnen ze vanaf 19:45 uur met voorbeschouwen, bij Ziggo starten ze daar vijf minuten later eerder mee. En dan vanaf 21:00 uur is het op beide zendertjes gaan met die banaan. Zoek het uit. Doen wij nog even snel een korte voorbeschouwing zoals je gewend bent.

Ze onttroonden kampioen Real Madrid en stopte Ronaldo in zijn scoringsdrift. Wie? Ajax. Ze elimineerden zowel Dortmund als Manchester City. Wie? Tottenham. Vanavond Tottenham Hotspur-Ajax Amsterdam voor je kanis. Halve finale Champions League ga er maar eens goed voor zitten. Zowel Tottenham als Ajax worden gezien als underdogs bij de laatste vier van de Champions League, maar één van de twee clubs haalt sowieso de eindstrijd tegen FC Barcelona of Liverpool. De boys van Ten Hag zitten in een flow. Schijnen favoriet te zijn bij de bookmakers. Echter Tottenham is Tottenham. Het ploegje vol met oud-Ajacieden zullen zich niet zo snel laten imponeren. Helaas voor de Londenaren doen Son (geschorst) en Kane (au) niet mee. Een slok op een borrel voor de Amsterdammers. Eenrichtingsverkeervoetbal wordt daarom verwacht. De Spurs zullen de bus parkeren en Ajax zal tikki takka het gaatje proberen te vinden. Denken wij. Onze voorspelling? Een doelpuntrijk gelijkspelletje waar er voor de Amsterdammers meer in had gezeten.

Voordat deze kraker van start gaat eerst maar eens deze dinsdag proberen door te komen. Dat kan middels DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf zes overheerlijke mokkeltjes en DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf fijne melodietjes. Zet het bier vast koud in de koelkast en zorg voor voldoende snacks in huis. Wij gaan foebele koekeloeren mensen! En voor de rest? POEP OP DE STOEP.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten