woensdag 29 mei 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Europa League finale tussen Chelsea en Arsenal voor je Londense derby hoera hoera. Partijtje wordt gespeeld in Azerbeidzjan in hoofdstad Bakoe welteverstaan. Bende is allemaal te aanschouwen op voetbalzender RTL7. Vanaf 20:00 uur eerst een uurtje voorbeschouwen, vervolgens is het vanaf 21:00 uur kick and rush en meer van die dingen. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

Het voorafje voor hetgeen ons zaterdag te wachten staat. Vanavond. Europa League finale tussen The Blues en The Gunners. Engels onderonsje zonder Engelsen want de eilandbewonertjes weten weer wat voetballen is met al die buitenlanders in hun selecties. Nu niet overdrijven redactie Voetbalhumor.com, Arsenal zal heus wel twee of drie original Britten het veld laten betreden. Maar toch. Hoeveel onzin op een blog. Wil je hebben? Anyway. Kunnen we nog een keer genieten van Eden Hazard bij Chelsea. De Belg zal vanavond zijn laatste potje spelen, vanaf morgen gaat hij richting Madrid. Zoveel is zeker. Waar de dure Mesut Özil naartoe gaat is nog onbekend. Dat de Duitser bij Arsenal vanavond zijn laatste minuten zal ballen komt niet als verrassing. Verder zal Arsenal ballen zonder Mkhitaryan. Want Armeen. En die zijn niet welkom in Azerbeidzjan. Kutland. Kut UEFA. Om de finale in dit baggerland te houden. Slechts 3500 kaarten werden aan Arsenal fans uitgedeeld en slechts 2000 aan Chelsea. En de rest van het stadion wordt doodleuk gevuld met bobo's die niet weten wat buitenspel is. Afijn, een leuke pot wordt verwacht. Het kan vriezen, het kan dooien. Doen wij nu de dobbelstenen gooien. Een drie voor Chelsea, een twee voor Arsenal. Toch gaan wij voor een gelijkspel, met verlenging, pingels en de hele mallemoer erbij. Tot diep in de nacht als het aan ons ligt. Chelsea-Arsenal. Morgen is het immers uitslaapdag want Hemelvaart. Dus waarom ook niet.

Laatste alinea. Kun je fijn nog even tieten kijken en eventueel meer zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Vijf hete dekselse deerns voor je opgetrommeld, ach waarom ook niet? Muziek luisteren kan ook. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. De een met piano, de ander met een gitaar. Vijf pareltjes. Zo van dat YouTube geplukt alsof het niets is. Een mens mot wat, nietwaar? Op zo'n doordeweekse nietszeggende woensdag. Vanavond wordt het feest. Met bier, chippies en verzin er zelf maar meer bij. Wij gaan foebele koekeloeren mensen. Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten