zondag 5 mei 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Willem II en Ajax gaan op deze eerste zondag van mei vanaf 18:00 uur uitmaken wie dit jaar de TOTO KNVB Beker wint. Potje is op het open kanaal van FOX en betaalzender FOX Sports 1 te begluren. Vanaf 16:00 uur begint de voorbeschouwing. Nu eerst een korte voorbeschouwing onzerzijds.

Het schijnt dat de Amsterdammers vanavond de grote favoriet zijn, wat Willem II weer tot de grote underdog maakt voor het winnen van de 'dennenappel'. Echter de Tilburgers weten dat de Mokummers woensdag nog een belangrijk potje moeten ballen. De Tricolores-boys zullen daarom vanaf het beginsignaal er volle bak op kletsen. Tot hoever zal scheidsrechter Serdar Gözübüyük de Brabanders hun gang laten gaan? Trekt Frenkie de Jong zijn benen terug? Durft Matthijs de Ligt nog wel een sliding te maken? Niemand van de Amsterdammertjes wil geblesseerd raken om zodoende de halve finale CL-pot tegen Spurs te moeten missen. Vandaar dat alles mogelijk is. Niet raar opkijken als Willem II er straks met de beker vandoor gaat. Maar Ajax wil geen Leverkusen scenario. Wil dit seizoen sowieso een prijsje winnen. Liefst drie. Tja. Willem II kan voor de derde keer in haar bestaan het bekertoernooi winnen. De laatste keer was in 1963. Ajax won de beker al achttien keer, voor het laatst in 2010. Afijn, een waar voetbalfeest wordt verwacht, waarbij De Kuip zoals ieder jaar het decor is. Onze voorspelling? Een kleine overwinning voor de Amsterdammers.

Laatste alinea alweer. Weet jij wat er komen gaat. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf bloedspannende prachtmeiden en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf magnifieke pareltjes van muziekstukjes. Voor jou, van ons. Zo zijn wij nu eenmaal van de Redactie van Voetbalhumor.com. Zet het bier vast koud, stop de bittergarnituur vast in de frituur. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten