woensdag 14 oktober 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Italië-Nederland Nations League jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender NPO3. Vanaf 20:20 uur eerst een korte voorbeschouwing, achtereenvolgens vanaf 20:45 uur gaat het balletje rollen.

Het Nederlands elftal heeft zich reeds na twee wedstrijden goed aangepast aan de gewenste speelstijl van Frank de Boer: een stomme en oervervelende speelstijl. De tering. Afgelopen zondag tegen de houthakkers uit Bosnië was niet veel. En dan moeten ze vanavond tegen het in vorm zijnde Italië. Pff, ga er maar aan staan. Italie de spaghetti, Oranje de saus en Frankie mag het oplossen. Als het aan ons ligt gaan we voor een puntje. Het maximaal haalbare. Middels een 4-4-2 systeem. Memphis voor Luuk de Jong, samen met Malen of Promes voorin. Van de Beek voor de geschorste De Roon en dan stallen we Koopmeiers extra op dat middenveld. Voor de rest passen we geen wijzigingen toe. Dit alles om het de Italiaan zo moeilijk mogelijk te maken. Vervolgens hopen dat die blauwe niet gaan scoren. Onze voorspelling? Als onze tactiek wordt gehanteerd gaan we voor een bloedeloze 0-0 en zo niet dan word het 3-0 voor de Azzurri. Het is wat is.

Tijd voor andere dingen mensen. Want laatste alinea van een toppert alert. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR. Heb plezier. Zie DAARRR, DAARRR en DAARRR. Klaar. Wij gaan foebele koekeloren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten