zondag 10 januari 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Ajax-PSV kampioenswedstrijd nu al voor je tralalala hoe fijn, hoe fijn? Bende is allemaal live vanaf 16:45 uur te aanschouwen via betaalzender FOX Sports ESPN, live te beluisteren via NPO Radio 1 Lang de Lijn of eventueel vanaf 19:00 uur via onze vrienden van Studio Sport op NPO1 te bekijken in ruime samenvattingsvorm. Zoek het uit, jouw feestje, ons feestje.

Kom maar op met die lockdown. Want BAM superjanuari. Meteen al vuurwerk bij de hervatting van de eredivisie. Today Ajax-PSV voor je moelie. Nummertje 1 vs nummertje 2. Slechts één lullig puntje verschil. in het voordeel van de Amsterdammers. Met paniekaankoop Haller. Met WM Meister Götze. En met nog heel veel andere toppers op het groene gras van de Johan Cruijff Arena. Wie vandaag wint is nagenoeg kampioen. Zoveel is zeker. Echt wel. Alhoewel? Gekke redactie van voetbalhumor.com toch. Er zijn na deze pot nog 19 wedstrijden te spelen. Jeweetzelf. Een puntje is snel gemorst. Heracles-uit op dat gladde biljartlaken bijvoorbeeld. Om maar iets te noemen. Maar toch. Een tik op de neus kan gegeven worden vanmiddag. Een rechtse directe die pijn kan doen. Amsterdam vs Eindhoven. Strijd om de koppositie. Speelt de messcherpe Promes? Krijgt Ihattaren speelminuten van zijn favoriete trainer? Zijn er nog coronagevallen? Vragen, vragen en nog meer vragen. Straks krijgen we de antwoorden. Onze prognose? Wij denken een spannend gelijkspelletje.

Zijn we alweer aangekomen bij de laatste alinea van dit eerste toppert alertje in het nieuwe jaar. En ook nu strooien wij weer met zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR drie schone vrouwwezens en drie schitterende muziekpareltjes om te smullen zo lekker jawel. Genoeg geouwehoerd. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten