zondag 31 januari 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette Super Sunday vandaag. Feyenoord-PSV (14:30 uur) en AZ-Ajax (16:45 uur) voor je smiezen. Allemaal te zien op betaalzendertje ESPN, te beluisteren via NPO Radio 1 Langs de Lijn en of in samenvattingsvorm vanaf 19:00 uur te begluren bij onze vrienden van de NOS.

Heerlijk binnen blijven is het advies. Deze zondag. Bier in de koelkast, chips in het schaaltje, snacks in de airfryer en TV-tje aan. Hatsikidee en smullen en turen maar. In de voormiddag Feyenoord tegen PSV. Daar waar Dickie Advocaat nog immer de baas is in Rotterdam en waar PSV-coach Roger Schmidt blij is dat Basje Nijhuis vanmiddag niet fluit. Nou ja, niet bij deze pot in ieder geval. De Roterdammers willen geen vier keer op rij verliezen anders is het echt koekoek toedeladokie Dickie en zet Arne Slot maar alvast voor de groep. Of Dickie zegt zelluf "dikke lul drie bier, zoek het uit en veel plezier." Kan ook natuurlijk. Reken maar dat een van de twee scenario's gebeurt, mochten de havenpikkies wederom met nul punten huiswaarts gaan. Want? De Eindhovenaren zullen alles doen om te winnen om nog enigszins in het kielzog te blijven van Ajax. Echter een paar belangrijke lampies bevinden zich in de au au ziekenboeg. Een flinke waslijst aan geblesseerden aan Eindhovense kant. Geen Götze, geen Gakpo, geen Viergever en wellicht geen Dumfries op de groene weide. Wordt een lastige kluif voor de Eindhovenaren want in Rotjeknor blijkt iedereen fit te zijn. PSV heeft het sowieso altijd moeilijk in de Kuip. Wij voorspelen voor deze partij daarom een gelijkspelletje. En hup springen we direct door naar de late middagwedstrijd tussen AZ tegen Ajax. Geen tijd om te pissen mensen. Hou die bende maar op of doe een luier om. Wat kan jou het rotten. Je vrienden zien het niet want die mogen toch niet op bezoek komen. Afijn, AZ-Ajax dus. Onder leiding van - en zie wie zullen we daar hebben? - ja hoor, is-ie dan: Basje Nijhuis. De Alkmaarders gaan goed in topwedstrijden echter ze presteren wisselvallig tegen de rest. Onlangs werden PSV en Feyenoord vakkundig weggespeeld. In de beker werd weliswaar nipt van Ajax verloren, maar dat was de beker, vandaag is het ballen om de punten. Dat is andere koek. Het spel van de Amsterdammers is het dit seizoen net niet, kunnen we wel stellen. Echter punten worden wel gepakt en daar schijnt het (hebben we van horen zeggen) naar het schijnt in deze competitie allemaal wel om te gaan. Kiekeboe, lees die vorige zin nogeens hardop voor zonder over de woorden te stotterstuiteren? De Amsterdammers moeten veldheer Tagliafico missen want au aan het oog. AZ-er Stengs krijgt daardoor alle ruimte op rechts. Spektakel wordt verwacht. Mochten die Alkmaarders net zo sterk voor de dag komen als vorige week tegen Feyenoord dan uh... Ach, kom we doe eens gek. Wij vullen gewoon een eentje in. Wij denken echt dat die kaaskoppies gaan winnen van die Godenzonen. Gewoon om de spanning er een beetje in te houden in die eredivisie. Want mochten die Amsterdammers nu winnen? Tja, dan is het seizoen vanaf nu echt naar de klote. Dat je het weet. Nog vlug even een quizje tussendoor. Rara, wie ben ik? En vanaf morgen zeg we dahag januari toppermaand.

Laatste alinea alweer. Jeweetzelf wat er komen gaat. Voor negen min zes is drie prachtige vrouwwezens zie HIERRR, HIERRR en HIERRR en voor twaalf gedeeld door vier is drie wonderschone muziekpareltjes zie DAARRR, DAARRR en DAARRR. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten