zondag 7 maart 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Onze kijkbuis staat vanmiddag vanaf 15:45 uur (voorbeschouwing) op het open voetbalkanaaltje van Ziggo mensen. Wat te denken van Atletico vs Real (16:15 uur) en City vs United (vanaf 18:30 uur). Ja oké, van die laatste pot krijg je na El Derbi Madrileno eerst de hoogtepunten van de eerste helft te zien, vervolgens live de tweede helft voor je smiezen.

#ATLREA
Een van de opvallende potjes op de La Liga-kalender vindt vanmiddag plaats in Wanda Metropolitano als Atletico Madrid grote broer Real welkom mag heten voor de Madrileense derby. Atletico staat momenteel bovenaan, vijf punten los van het op de derde plaats bivakkerende Real. Atletico weet weer wat winnen is na de onstuimige februari maand waar veel punten verloren werden. Daar tegenover staan de Los Blancos die evenzo in goede vorm verkeren. De potjes worden de laatste tijd makkelijk gewonnen door Real. Real moet vanmiddag winnen anders kunnen we wel stellen dat de titel als verloren mag worden beschouwd. Atletico moet winnen want La Liga winnen is, na de CL-domper tegen Chelsea, waarschijnlijk de enige prijs die Los Colchoneros nog kan winnen. Kortom een spannende pot zo denken wij. Onze voorspelling? Een zenuwslopend gelijkspelletje.

#MANMAN
Man man, wat een wedstrijd staat ons na de Madrileense stadsderby nog meer te wachten. De stadsderby Manchester City versus Manchester United in de Premier League. De ploegen staan op de eerste en tweede plek van de Engelse competitie. Inmiddels heeft United wel veertien punten minder dan City. Van een strijd om de titel kunnen we daarom niet spreken maar dat het straks een kraker van een partij zal worden daar durven wij onze handen wel voor in het vuur te steken. Wie wordt de 'Ploeg van de stad Manchester'? City verkeert in topvorm, United momenteel niet zo. Onze prognose? Wij denken dat City nipt zal winnen. Met of zonder Van de Beek bij de Reds.

Is het nu tijd voor de laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames vol plezier en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie muziekklanken schat staat de koude pils al klaar? Joehoe, wij gaan foebele koekeloeren mensen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten