woensdag 10 maart 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Return CL-knallers Liverpool vs Leipzig en PSG vs Barcelona op het programma. Eerste pot is vanaf 21:00 uur te zien bij onze vrienden van Ziggo, tweede kraker kan men om dezelfde tijd begluren op het voetbalkanaaltje van ome John. Voorbeschouwingen beginnen op beide kanalen vanaf 20:30 uur. Keuzes dienen gemaakt te worden.

#LIVLEI
De pot Liverpool vs RB Leipzig is gespeeld. Eerste wedstrijd eindigde immers in een klinkende 2-0 overwinning voor de Engelsen. Echter de Engelsen zitten momenteel in een dip, de Oost-Duitsers gaan als de bliksem. Ook al wordt het potje in Boedapest op neutraal terrein gebald (want corona, want Engelsen mogen Duitsland niet in) toch denken wij dat Liverpool sowieso naar de volgende ronde gaat.

#PSGBAR
Koekoek. Eerst potje was 4-1, lees 1-4 voor de Parijzenaren. Een balpartij voor de kat zijn kutje dus. Hoe we het coach Koeman ook gunnen, helaas na vanavond is het uit met de Champions League pret voor Barca. Wellicht dat Mbappé nog wat leuke dingen laat zien?

Laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. Drie heerlijke damesspetters en drie fijne muziekklanken om dit toppert alertje mee af te sluiten. Wij gaan foebele waarschijnlijk een goede film koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten