dinsdag 31 augustus 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert!!! Toppert alert!!! WK kwalificatie potje tussen Noorwegen en Nederland voor je dondersteen. Allemaal te zien op voetbalzender NPO3. Om 20:45 uur wordt er afgetrapt, vanaf 20:00 uur begint de voorbeschouwing.

Frank de Boer is van het toneel verdwenen, koning Louis van Gaal is nu de man die het moet doen. En ons Louistje mag meteen aan de bak. Noorwegen uit, altijd lastig. Want Erling Haaland jeweetzelf. De veelscorende spits is nog immer een veelscorende spits en dan hebben die Noren op het middenveld ook nog ene virtuoos met de naam Martin Ødegaard rondlopen. Zaak is om beide topspelers te elimineren. Een tactisch plan dient bedacht te worden er moet immers gewonnen worden anders geen WK te Qatar. Laat dat maar aan ons malle Louistje over. Even de gedachtenspinsels van het Van Gaal mens ontcijferen. Eens kijken. Ja. Stefan de Vrij en Virgil van Dijk moeten ervoor zorgen dat Haaland niet aan de bal komt en op het middenveld dienen Frenkie de Jong, Ryan Gravenberch en Georginio Wijnaldum het balbezit van Ødegaard zo laag mogelijk te houden. Dat is de basis. Vanuit hier kunnen we verder ballen. Rest kan als volgt worden ingevuld: Daley Blind op links-, Denzel Dumfries op rechtsback. Voorin Cody Gakpo links-, Steven Berghuis rechtsbuiten en pleuren we Memphis in de spits. En oja, Justin Bijlow op doel. Kat in het bakkie. Middels een 1-4-3-3 systeem kan er gehakt worden gemaakt van die Noren. Onze altijd uitkomende voorspelling? Oranje wint. Is Louistje vervolgens de beste van Noorwegen, is hij zaterdag de beste van Montenegro, is meneertje volgende week de beste van Turkije en eind 2022 is koning Van Gaal de beste van de hele fucking wereld. Hoe simpel wil je het hebben?

Laatste alinea alweer. Nu al? Ach waarom niet. Eens moeten we een laatste alinea schrijven nietwaar? Bij deze. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR. Drie wonderschone dames voor je van het WWW geplukt. Zie DAARRR, DAARRR en DAARRR. Drie heerlijke muziekkneiters voor je opgezocht. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten