woensdag 15 september 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert!!! Toppert alert!!! Fijne Champions League pot tussen Sporting CP en Ajax staat ons te wachten vanavond. Vanaf 21:00 uur te zien op voetbalzender RTL7, voorbeschouwing begint een uur eerder.

Woensdagavond, Champions League avond. Jawel. Met als Nederlandse inbreng Ajax. De Amsterdammers openen vanavond in Lissabon tegen Sporting CP, de kampioen van Portugal. Later in het toernooi volgen ontmoetingen met Besiktas en Borussia Dortmund. Niet de zwaarste poule als je het ons vraagt. Overwinteren moet mogelijk zijn voor de mannen van Ten Hag. Er zal gespeeld worden in het Three Little Birds shirt. Want Europese uit. Niet verliezen luidt het devies. Het winnen van deze pot maakt het vervolg in de CL net iets gemakkelijker. Zoveel is duidelijk. Maar ja, Portugezen. Niet te vertrouwen. Hebben ze ook nog eens smaakmaker Pedro Gonçalves in de gelederen. Echter die doet niet mee want au. Niettemin ploegje om op te passen. Aah boe, Ajax heeft Davy Klaassen Steven Berghuis. Dus wat nou oppassen joh? Een voorspelling onzerzijds: een moeizaam gelijkspelletje.

Zijn we aanbeland bij de laatste alinea. En om die reden zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie pareltjes van vrouwen en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie pareltjes van muziekstukjes. Oeh oeh, ahh aah, wij eten Domo vla. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten