maandag 6 september 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Gaan we weer. WK kwalificatiepotje tussen Nederland en Turkije voor je kiezen. Allemaal te zien op voetbalzender NPO3. Vanaf 20:45 uur de wedstrijd, vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing.

Een puntje tegen de Noren, de volle mep tegen de Montenegrijnen en vanavond moeten de Turken eraan geloven. Tenminste als Louistje de juiste poppetjes in het juiste systeem weet neer te zetten. In de Johan Cruijff Arena dient er gewonnen te worden. Een gelijkspel kan dodelijk zijn want dan loop je continue achter de feiten aan en is Qatar nog heel ver weg. Alleen bij winst heb je alles nog in eigen handen. Als je het ons vraagt spelen we vanavond middels het 1-5-3-2 systeem (of 1-3-5-2 wat jij wilt) want met 1-4-3-3 tegen die Turken spelen, is suicide zo is gebleken in de uitwedstrijd. Gewoon De Vrij, Van Dijk en De Ligt in het centrum achterin, Blind en Dumfries op de backposities. Middenveld laten we in tact met Frenkie, Klaassen en Wijnaldum. De twee spitsen die het moeten doen zijn Malen en Memphis. Bijlow op doel das logisch. Kind kan de was doen. Geen last van toeterturken. Heerlijk slapen na een fijne 3-0 winstpartij. Mocht Louistje toch eigenwijs de 1-4-3-3 tactiek hanteren, omdat zijn ballertjes dat zo fijn vinden, kan het wel eens een lastig avondje worden, zo denken wij. Maar wie zijn wij?

Laatste alinea. Mondharmonica. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie paar tieten voor je uitgezocht en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijne muziekstukjes want de oortjes willen ook wat. genoeg Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten