maandag 27 september 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Ajax vs Besiktas voor je pompompom. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Echter let op! Aanvangstijd 18:45 uur, voorbeschouwing begint al om 18:00 uur. Bord op schoot, zoek het uit.

En dat Besiktas kan er helemaal geen klote van. Kunnen we kort over zijn. Dus geen fanfare toppert alert dit keer met dingen als ja maar die Turkjes dit en ja maar die Turkjes dat. Niets van dat alles. Wordt geen toeteren voor de Turkjes. Ajax verkeert in bloedvorm. Met Klaassen, met Berghuis, met Antony of met slechts twee van deze drie ballertjes op het veld van je wie wat waar en doe maar rarara wie spelen doen gaan blablabla enzo. Thuis in de Arena. Onze voorspelling? Amsterdammers winnen met een nulletje of vier.

Pleuren we er nog snel even een laatste alinea tegenaan. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie fantastische damesvarianten hoe heerlijk wil je ze wel niet hebben en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie tevredenstellende muziekpareltjes waar je oorlelletjes van gaan lellen hoe fijn is dat? Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten