maandag 18 oktober 2021

Toppert alert!!!

Retespannende Champions League pot tussen Ajax en Dortmund voor je mik vanavond. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Vanaf 21:00 uur de aftrap, vanaf 20:00 uur voorafgelul om je lekker te maken.

Hoe sterk is Ajax nu echt? Vanavond krijgen we een indicatie of Ajax bijvoorbeeld sterk genoeg is om misschien wel de kwartfinale of meer van de Champions League te bereiken. Besiktas en Sporting bleken lachertjes, Dortmund is andere koek. Dortmund jeweetwel van torhunter Haaland. De Noor net terug van een blessure is on fire en wist ze er weer aardig in te prikken afgelopen weekend. Echter Ajax is Ajax. Met veel Amsterdamse branie zal vooral naar de eigen kwaliteit worden gekeken in plaats van die van de tegenstander. Vandaar. Speelt Klaassen of speelt Berghuis, speelt Berghuis of speelt Antony? Malen doet het koppie van Ten Hag al een paar dagen, Malen doet de tweede spits naast Haaland zijn. Onze betrouwbare voorspelling? Een spannend gelijkspelletje.

Zijn we beland bij alweer de laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR eet bratwurst en drink bier. Zie DAARRR, DAARRR en DAARRR een cavia met paardenhaar. Kortom tetten en muziek als afsluiting van dit fijne toppert alertje. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten