vrijdag 8 oktober 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Letland vs Nederland voor je goochem. WK-kwalificatie van je koekoek Qatar 2022 jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender NPO3. Vanaf 20:00 uur start de voorbeschouwing, om kwart-voor-negen wordt er afgetrapt.

Letland uit, altijd lastig. Of toch niet? Nope. Want wij hebben bondscoach Louis van Gaal, wij hebben doelman Mark Flekken en wij hebben aanvaller Noa Lang. Kan dat Letland dus gewoon inpakken. Hoe duidelijk wil je het hebben? De laatste keren dat het in het Daugavastadion te Riga echt los ging, was bij popconcerten van Aerosmith, Snoop Dogg en Metallica. De tijd dat de voetballers de attische staat in vervoering brachten, ligt al ver achter ons. Kortom dat wordt vanavond een eitje. Kind kan de was doen. Kat in het bakkie. Wat let je? Kwakken we onze altijd betrouwbare voorspelling er nog even tegenaan. Nul-Drie. Voor Oranje.

Genoeg. Tijd voor een laatste alinea. Nu. Oftewel zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames drinken allen geen bier. Kortom zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie deuntjes over 84 dagen is het nieuwjaar. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten