maandag 6 december 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Laatste groepsfase Champions League game between Ajax en Sporting Lissabon Portugal voor je dennenboom. Allemaal te zien bij onze vrienden van voetbalzender RTL7. Vanaf 20:00 uur eerst een uurtje slap ouwehoeren over hoe er gespeeld zou moeten worden, gebabbel over tactisch hoog druk zetten, punt naar voren of punt naar achteren, drie seconden regel qua pressiespel etc etc en vanaf 21:00 uur is het trappen maar tegen het leer.

Vijftien punten uit vijf wedstrijden. Eerste wedstrijd uit in Lissabon ergens midden september werd een 5-1 walk-over voor de boys of Ten Hag. Kortom een galapartijtje van je hiep hiep hoera wordt vanavond in de Johan Cruyff Arena van de Amsterdammers verwacht. Ajax vs Sporting. Beide ploegjes zijn reeds geplaatst voor de volgende ronde. Maar toch. Spelen voor de eer en de premie. Helaas zonder publiek jeweetzelf. Amsterdammers zijn on fire in Europa. Weet Haller er drie in het Portugese netje te leggen en zodoende het Ronaldo record naar gruzelementen te ballen qua aantal doelpunten gescoord in de CL-groepsfase? Belangrijker voor Ajax is een volle puntenscore van achttien uit zes. Is altijd geinig voor de geschiedenisboeken. Dat je over vijftig jaar tegen je kleinkinderen zegt: "Ja maar in coronajaar 2021 toen was Ajax vet booming. Met een gemixt elftal van jochies met amper haar op hun balletjes plus enkele gelauwerde routiniers en een paar scheermessen uit Zuid-Amerika wist het ploegje van gigantentrainer Erik ten Hag zich van menig Europees topploegje te ontdoen. Alle zes de groepswedstrijden werden door het Amsterdamse branieteam met overmacht gewonnen." Dat soort zinnetjes. Over vijfig jaar. Door jou gezegd. Tegen je kleinkinderen. Die ook van voetbal houden. Ha. Onze voorspelling? Een simpele overwinning voor Ajax natuurlijk.

Laatste alinea alweer. Eens even kijken of er nog iets leuks te vinden is op het Wereld Wijde Web. Wel kijk eens aan. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR. Drie opgewekte dames trek open dat bier en drie genoeglijke muziekdeuntjes en klaar. Is Kees voetbalhumor.com. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten