zondag 19 december 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette klassieker voor je kerstpiek joho joho tussen Feyenoord en Ajax op het programma vanmiddag. Allemaal live te zien op betaalzendertje ESPN, live te beluisteren op NPO Radio 1 Langs de Lijn. Vanaf 14:30 uur wordt er afgetrapt in een lege Kuip. Eventueel 's avonds vanaf 19:00 uur met het bord op schoot naar de Studio Sport samenvatting kijken kan natuurlijk ook. Zoek het uit.

Speelt Berghius wel of speelt Berghius niet? Dat is de grote vraag. Menig Rotterdammer kan het bloed van de in hun ogen zijnde Judas wel drinken. Overstappen naar de aartsrivaal wat denk je wel? Maarja, Berghuis (zoals zijn naam in werkelijkheid luidt) wilde sportief een stapje hoger en graag op hoog niveau Champions League voetballen. En dat laatste doet de heer Berghuis naar hartenlust. Zat er bij Feyenoord niet in, die spelen Europees immers op Jut-en-Jul League niveau. Berghuis blijkt een echte Ajax speler, zo is gebleken. Kan op rechts uit de voeten als Antony even niet kan en achter de spitsen blijkt hij ook zijn mannetje te staan zo heeft Klaassen (toch ook geen misselijke) inmiddels vernomen. Genoeg over Ajax, nu iets over de thuisploeg. De Rotterdammers gaan lekker. Staan derde, gelijk met Ajax, doelsaldo van de Amsterdammers is echter beter en beiden ploegjes hollen achter koploper PSV aan. Trainer Arne Slot heeft zijn zaakjes goed voor elkaar. Leuk en verzorgt voetbal wordt gespeeld. Met Til en Sinisterra als smaakmakers bij de Rotterdammers. De havenpikkies blijken dit seizoen de sneaky dark horse. Afijn, gaat dat zien. Feyenoord-Ajax. Komen wij uit Rotterdam, ken je dat niet horen dan? VS Negentig minuten lang, voor onze club uit Amsterdam. Onze voorspelling? Een enerverend gelijkspelletje.

Laatste alinea alweer. Geen appel ook geen peer. Maar zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie keer twee fijne memmen en soms een kier. Plus zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie betoverende deuntjes voor het raken van de juiste snaar. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten