dinsdag 5 april 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kwartfinale Champions League voor je flikkertjeflikkertje vanavond. Live op voetbalzender RTL7 te zien Manchester City vs Atlético Madrid. Live op voetbalzender Ziggo te zien Benfica vs Liverpool. Beide partijen zullen vanaf 21:00 uur beginnen. De voorbeschouwing vindt zoals gewoonlijk iets eerder plaats.

Manchester City vs Atlético Madrid
The Sky Blues treffen de Spaanse landskampioen Atlético Madrid. Guardiola vs Simeone. Altijd een strijd. Antoine Griezmann is de grote man bij Atlético, terwijl Manchester City een veelvoud aan sterren in de selectie heeft. Natuurlijk zijn de Engelsen favoriet echter vlak die Madrilenen niet uit. Het is en blijft Champions League afvalronde, kortom alles kan er voorvallen. Onze prognose: Een eentje.

Benfica vs Liverpool
Potje is op Ziggo live te aanschouwen of anders aansluitend op RTL7 in samenvattingsvorm te zien. Benfica - dat eerder PSV en Ajax uitschakelde - tegen het Liverpool van Virgil van Dijk. Een lastige kluif voor de Portugezen, die rekenen op supertalent Darwin. De eerste van een tweestrijd, alles ligt nog open. Onze prognose: Een tweetje.

Laatste alinea alweer. Eet een appel of een peer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames vol in het vizier. Zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie muziekkneiters met of zonder gitaar. Yes. Handenwrijvend knarsen wij onze tanden bloot van de zenuwen. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten