zondag 17 april 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! TOTO KNVB-bekerfinale tussen PSV en Ajax op het programma. Allemaal te zien op voetbalzender ESPN en op het open kanaaltje van FOX. Vanaf 16:00 uur eerst twee uur voorbeschouwen (de tering), vanaf 18:00 uur zal er in de Rotterdamse Kuip tegen het leer worden geschopt.

Roger Schmidt vs Erik ten Hag. Of te wel, Benfica vs Manchester United. Dat is wat deze PSV-Ajax is. Finale KNVB-beker, dennenappel trofee jeweetzelf. Winnaar kan zomaar de dubbel winnen, verliezer kan aan het einde van het seizoen met lege handen staan. De Eindhovenaren dienen de knop om te zetten want de tik van afgelopen donderdag - in de slotfase door Leicester uit de Jut-en-Jul league gekukeld - dondert nog na. Bij de Amsterdammers geen Andre Onana op doel want meneertjes boeit het geen zak dat hij ruk keept, om die reden is oude bok Maarten Stekelenburg van stal gehaald. Welke sterren zal Roger Schmidt nu weer sparen en zo een finale door hun neus boren? Krijgen we meneertje Mohamed Ihattaren nog in actie te zien? "It ain't over till it's over," aldus Erik Ten Hag. We gaan het zien. Onze altijd uitkomende voorspelling? Een kleine overwinning voor de Amsterdammers.

Laatste alinea. Eens kijken wat voor leuks we van dat internet kunnen plukken. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie appetijtelijke dames schenk vol dat bier. Hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie betoverende muziekklanken uit de eighties wat een gebaar. Van ons. Voetbalhumor.com. Dat je het weet. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten