maandag 8 augustus 2022

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! PSV-Monaco voor je dondersteen. Champions League voorronde doordeweekse zomeravondgame jeweetzelf. Het potje is gewoon op het open net te bekijken en wel op FOX. De uitzending begint daar om 19.30 uur. Mocht je in het bezit zijn van een abonnementje dan kan je ook terecht op ESPN. Wedstrijd begint om 20:30 uur.

Vorige week eindigde deze tweestrijd in een 1-1 gelijkspel. Alles is nog open. Uitdoelpunten tellen helaas niet meer dubbel dus de Eindhovenaren dienen vandaag gewoon te winnen. En waarom ook niet? Die Monegasken bleken niet een tegenstander waarvoor je als PSV bang hoeft te zijn. Sowieso zullen we vanavond een ander PSV zien. Meer aanvallend, meer high pressing en meer balbezit op de helft van de tegenstander. Dat soort dingen. Met Gakpo en Til als de grote meneren die het verschil kunnen gaan maken. Als we de bookmakers mogen geloven zijn de Eindhovenaren licht favoriet. Gaan we daar dan maar vanuit. Afgelopen weekend won PSV thuis vrij eenvoudig van Emmen, wonnen de Monegasken nipt uit van Strassbourg. Maar wat zegt dat? Niet veel. Afijn, doet vriendje Boadu dit keer wel of niet mee bij de Fransen? Weten wij veel. Onze voorspelling? Een kleine overwinning in reguliere speeltijd voor Pee Es Vau.

Laatste alinea. Schud geen nee maar knik ja. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie bloedmooie dames die je dinsdag doen verblijden en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie uitermate fijne geluidspareltjes om deze zonnige daag door te komen. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten