maandag 1 augustus 2022

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Voorronde Champions League zomeravondvoetbalduel tussen AS Monaco en PSV voor je dondersteen. Bende is allemaal te zien op het open FOX kanaaltje. Vanaf 19:00 uur de voorbeschouwing, vanaf 20:00 uur is het aftrappen geblazen.

En de Eindhovenaren hebben er zin in zo is afgelopen zaterdagavond gebleken. Vakkundig werd Ajax in eigen huis weggezet en hoera hoera de Johan Cruijff Schaal mocht mee naar de lichtstad. Ajax bleek een leuk opwarmertje voor hetgeen de lampies vanavond te wachten staat. AS Monaco. De Franse nummer drie van het afgelopen seizoen in Lique Un. Geen kattepis, echter ook weer geen hinderlijk obstakel. Het zal fiftyfifty worden zo denken wij. Gaan de Fransen met zonder vriendje Boadu in de gelederen naar het miljoenenbal of zal Van The Man zijn boys naar het grote geld leiden? Vanavond de eerste partij in het vorstendom, volgende week kunnen de Eindhovenaren het klusje klaren in Lampenstad. Aanvallend zit het wel snor bij de Brabantse boeren, verdedigend moet nog iets beter. We zullen zien. Eindhoven de gekste!

Laatste alinea alweer. Loopt daar nou een giraffe of ijsbeer? Altijd moeilijk te onderscheiden die twee diertjes. Anyway. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie wonderschone dames en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie smaakvolle muziekpareltjes. Van ons, voor jou. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten