maandag 3 oktober 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Ajax vs Napoli groepswedstrijd Champions League jeweetzelf. Bende is te zien op voetbalzender RTL7. Vanaf 19:55 uur een ellenlange voorbeschouwing en dan om 21:00 uur is het het ballen maar.

Het is voor de Amsterdammers erop of eronder want in de derde wedstrijd in deze Champions League ronde moet er eigenlijk gewonnen worden. Alleen dan houden de knulletjes van trainertje Schreuder zicht op overwintering. Napoli is de tegenstander. Geen kattenpis. Beter dan GAE mogen we veronderstellen. Wat was dat 
afgelopen zaterdag dramatisch slecht. De nete. Terwijl die Italianen simpel hun potje tegen Torino wisten te winnen. Ga er maar aanstaan. Want er moet minimaal één keer van die stuntende Italianen gewonnen worden om de achtste finale te bereiken. Volgende week het uitduel. Heksenketel moeilijk geval. Vanavond dan maar de punten pakken. Speelt Brobbey of toch weer Kudus? Speelt Klaasen of toch weer Taylor? Klaasen moet minuten maken om WK-deelname af te dwingen bij koning Louistje. Taylor ook. Wellicht staat Berghuis er wel naast? Reken maar dat koning Louistje met zijn aantekeningenboekje voor de tv zit. Echter Napoli. Lastig obstakel. Ploegje van Maradona Mertens van weleer. Grote meneer die het vandaag de dag doet bij de Italianen is spits Osimhen. Terug van een hamstringblessure blijkt meneertje plots toch speelklaar te zijn. Kleine tegenvaller voor de Amsterdammers. Nou ja, een potje spannend voetbal staat ons te wachten vanavond. Onze voorspelling? Kan ons het schelen. Kleine overwinning voor de Amsterdammers echter het waarom is op niets gebaseerd. Gelijkspelletje zou ook nog kunnen en in het slechtste geval winnen die spaghettivreters. Duhuh.

Laatste alinea. Dit. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie fantastische damesschepsels kijk ze eens mooi doen voor jou en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie schitterende muziekstukjes om de dinsdag mee door te omen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten