dinsdag 11 oktober 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Terugpotje Champions League tussen Napoli en Ajax voor je dondersteen. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Vanaf 18:00 uur (!!!) voorbeschouwing, vanaf 18:45 uur (!!!) de wedstrijd.

Met de afstraffing van vorige week (1-6) nog vers in het geheugen mag het ploegje van trainertje Schreuder wederom met de billen bloot. Op het programma vanavond de vierde CL-groepsfasepot en tevens terugwedstrijd Napoli vs Ajax. In het Stadio Diego Armando Maradona zal het publiek flink tekeergaan. De Italianen staan bekend om hun fanatisme, dus een warm welkom zit er voor de Ajacieden niet in. Napels zien en dan sterven. Hopelijk nemen de Amsterdammertjes dit spreekwoord niet te letterlijk want nogmaals met forse cijfers helemaal koekoekscheel te worden weggespeeld en de godenzonen verkeren weldegelijk in een enorme crisis. De wens om te overwinteren in de Champions League kan met dit elftal opzij worden geschoven. Zo eerlijk moet je zijn. Het is nu zaak om overwinterring in de Europa League veilig te stellen. Een nieuwe vernedering moet sowieso worden voorkomen (kleine verliespartij ok√©, hoe raar dit ook klinkt) anders is het toedeladokie trainertje Schreuder. Afgelopen weekend tegen Volendam (er werd weliswaar gewonnen, maar hoe?) was ook niet om naar huis te schrijven. Afijn, Tadic geschorst, Berghuis verhuist terug naar zijn 'oude' rechtsbuiten positie, Brobbey in de spits met Kudus daar kort achter als nummer 10 spelbepaler. Onze voorspelling? Ook vanavond zal Napoli een maatje te groot zijn.

Laatste alinea. Om menig Ajacied toch nog vrolijk te stellen deze woensdag zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie wonderschone ladypareltjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijn in het gehoor liggende muziekstukjes. Genoeg. Wij gaan foebele koeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten