donderdag 3 augustus 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Johan Cruijff Schaal wedstrijdje tussen Feyenoord en PSV zo vrijdagavond voor je rampetamp jeweetzelf. Bende is allemaal gratis en voor noppes nakkes niks te zien op ESPN 1. Vanaf 20.00 uur de wedstrijd, vanaf 19.15 uur kun je al inschakelen voor de voorbeschouwing.

De Johan Cruijff Schaal is de prijs die de winnaar van de jaarlijkse voetbalwedstrijd tussen de Nederlandse landskampioen en de Nederlandse bekerwinnaar krijgt. Tevens geldt het potje als opening van het nieuwe voetbalseizoen. Dit keer mogen Feyenoord en PSV het tegen elkaar opnemen. Rotterdammers behaalden vorig seizoen met twee vingers in de neus het landskampioenschap, Eindhovenaren wisten beslag te leggen op de dennenappel trofee. Locatie is traditioneel de Kuip, dus Rotterdammers hebben sowieso voordeel. Nog wat extra weetjes vooraf voor je opsommen: Allard Lindhout (Allard wie?) is vanavond fluitist van dienst. Feyenoord was vier keer de beste in de Nederlandse supercup. PSV is met dertien overwinningen in de Johan Cruijff Schaal recordhouder. Feyenoord is met Arne Slot aan het roer nagenoeg ongewijzigd gebleven. PSV met nieuwe trainer Peter Bosz heeft een metamorfose ondergaan. De ene kale vs de andere kale. Smaakmakers Orkun Kokcü en Xavi Simons zijn helaas voor de eredivisie verloren gegaan. Feyenoord-PSV. Een strijd tussen automatisme vs fysiek fitheid. Afijn, wij hebben er zin in. Onze voorspelling? Feyenoord wint.

Laaste alinea alweer. En ook in het nieuwe seizoen schrijven wij zie HIERRR, HIERRR en HIERRR voor drie appetijtelijke damesvarianten en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie betoverende 90-songs. De oogjes en de oortjes willen ook wat nietwaar? Vandaar. Genoeg gezeurd. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten