woensdag 16 augustus 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Strijd om de Supercup tussen Manchester City en Sevilla FC. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Vanaf 21.00 uur wordt er afgetrapt, vanaf 20.25 uur kan er al worden ingeschakeld voor de fijne voorbeschouwing.

Woensdag gehaktdag. Of heb je iets anders gegeten? Wat kan ons het rotten wat je gegeten hebt, partijtje tussen de Champions league winnaar en de Europe League winnaar op het programma. Het City van Guardiola won zoals verwacht vorig seizoen de cup met de grote oren en ook zoals verwacht (want abonnement op deze beker) won Sevilla voor de zoveelste keer de Europa League. En nu mogen beide ploegjes onderling uitmaken wie nu echt de beste is. Spanjaarden zijn uiteraard de underdog, het City van Peppi met Kokki Haaland in de spits is natuurlijk zwaar favoriet. Vorig seizoen troffen beide grootmachten elkaar in de groepsfase van de CL, waarbij City koekoek woensdag gehaktdag van de Spanjaarden maakten. Afijn, dat was toen, nu is nu. Plaats van handeling is het Griekse Piraeus. Stadion is gelukkig niet afgefikt, bosbranden in Griekenland zijn immers al een paar weken weer onder controle. Verder letten we bij City natuurlijk op het Haaland monster, bij Sevilla is spielmacher Ivan Rakitic onze lieveling. Onze altijd uitkomende voorspelling? Natuurlijk wint City. Duhuh.

Laatste aline alweer. Tijd vliegt when you are having fun. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie plaatjes van menswezens zonder piemel maar wel met een kier en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie prettig in het gehoor klinkende 80-songs. Wat wil een mens nog meer? Niets. Wij gaan foebele koeloeren jawel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten