maandag 2 oktober 2023

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League groepswedstrijd tussen PSV en Sevilla. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Vanaf 20.00 uur de voorbeschouwing, vanaf 21.00 uur de wedstrijd.

De Eindhovenaren krijgen Sevilla op bezoek. Voor Luuk de Jong betreft dit een bijzondere wedstrijd want hij speelde tussen 2019 en 2021 voor de Spaanse club. In de gewonnen Europa Leaguefinale tegen Internazionale in 2020 scoorde hij twee keer. Vandaar dat Luuk voor eeuwig een held is in Sevilla. Echter vandaag ligt dat net iets anders. Spanjaarden verspeelden in hun eerste wedstrijd tegen Lens belangrijke punten, PSV werd tikkitakka helemaal koekoekscheel weggespeeld door Arsenal. Beide teams zijn dus uit op winst. Met een in bloedvorm verkerende Luuk de Jong loeren de Brabanders op de volle drie punten. En let op niet alleen De Jong is in vorm, nope, de hele ploeg van trainerje Peter Bosz draait lekker. Toch zal het niet makkelijk worden tegen Sevilla, een gehaaide ploeg met veel Europese ervaring. Wat te denken van sterren als Ivan Rakitic, Youssef En-Nesyri en de bij zijn jeugdliefde teruggekeerde Sergio Ramos zijn de belangrijkste blikvangers. Remember 23 februari van dit jaar. Onze voorspelling? Een kleine overwinning voor de lampies.

Laatste alinea maar doen. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames met of zonder kier en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijne 80-songs en hop wij zijn klaar. Hierrr nog een tippie onzerzijds. Yes, genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten