dinsdag 24 oktober 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League potje tussen Feyenoord en Lazio voor je kokosnoot. Allemaal te zien via voetbalzender RTL7. Vanaf 17.55 uur eerst drie kwartier lang voorbrabbelen en vanaf 18.45 uur is het gaan met de geit.

Voor Feyenoord is het treffen met Lazio Roma in de Champions League een weerzien met een oude bekende. De Rotterdammers troffen de Italianen vorig seizoen in de groepsfase van de Europa League. In het cruciale laatste groepsduel wist Feyenoord met 1-0 te winnen en daarmee werd het groepshoofd. Santiago Giménez was met zijn doelpunt de matchwinner en trainer Arne Slot zal dan ook erg opgelucht zijn dat zijn spits er vandaag na twee wedstrijden schorsing weer bij is. Bij de gasten is het oppassen voor Ivan Provedel. De doelman ging in de eerste speelronde mee naar voren en maakte in blessuretijd de gelijkmaker tegen Atletico Madrid. De Romeinen zijn sowieso meester in het scoren van late doelpunten, want ze wisten de wedstrijd tegen Celtic in de absolute slotfase te winnen. Onze voorspelling? Wij gokken een gelijkspelletje.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie vier vijf zes prachtdames waar blijft dat bier en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie gigantische songs voor wat oorplezier, nietwaar. Nog een tippie onzerzijds. Op het gratis Ziggo kanaaltje. 20.45 uur: Ziggo Sport Switch. Jottem. Wij gaan foebele koeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten