zondag 20 april 2014

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Vette KNVB-bekerfinale voor je
paasei. PEC Zwolle-Ajax. Jeppes jajaatje, dat zijn de gelukkige finalisten dit seizoen. Balpartijtje is te zien op het Sterren Springen-zendertje SBS6 vanaf een uurtje of 17:30 uur. Stream is hierrr beschikbaar, gokken doe je weer daarrr.

De één hoopt geschiedenis te schrijven en de ander wil gretigheid zien. Ron Jans vs Frank de Boer. PEC Zwolle-Ajax. Wie mag de dennenappel omhooghouden na 90, na 120 of na weten wij veel hoeveel minuten? Er wordt gespeeld op neutraal terrein en wel in de Rotterdamse Kuip. En het weer helpt ook nog een handje mee. Kortom een fijne pot lijkt in het verschiet. En nu niet denken dat die Amsterdammers die bende zomaar met twee vingers in de neus even winnen. Hahaha, reken maar dat die Zwollenaren er vethard tegenaan gaan vanavond. Van je hopsasa en we knallen die bal gewoon richting doel en we zien wel waar dat leer terecht gaat komen. Over het lijntje zou fijn meegenomen zijn en mocht die bal gestopt worden door Kenneth 'cupfighter' Vermeer dan proberen we het de aanval daarna gewoon nog een keer. Van die dingen. Dat zal de tactiek zijn van Ron Jans en zijn mannen. En ondertussen denkt Frankie de Boer na hoe hij volgende week zijn 34ste kampioenschap binnen kan halen. Echter reken er ook op dat het Amsterdamse toptrainertje honderd procent inzet van zijn knulletjes eist want een prijs is toch een prijs, nietwaar?

Wat ook een prijs is, echter op een geheel andere wijze, dat zijn deze vijf heerlijkheidjes die HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR te vinden zijn. Mag muziek natuurlijk ook niet ontbreken op deze fijne voetbaldag, vandaar dat we er vijf knallende muziekpareltjes voor je hebben opgesodejanust en wel DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en van je pats DAARRR nog effe ruim 50 minuten genieten. Mooi, ook weer gebeurd. En laat die zon nu maar komen, met een biertje in de hand. Het gele vloeistof zal stromen, echter vergeet niet de zonnebrand. Want een kreeft die mag rood zijn, maar wat heb jij daar mee te maken? Allemaal leuk en aardig die lichtschijn, laat alleen de 'bruine' stralen het lichaam raken. Zo. En kom nu maar op met die verdomde balpartij! Wat jij?

Oja, nog even dit. Wil je ook meedoen aan de WK 2014 VOETBALPOOL? Schrijf je dan in.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten