zaterdag 5 juli 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Whoehoe! Doe je oranje outfitje maar aan want het is weer zover. Vanaf 22:00 uur mogen onze Oranje ballertjes namelijk die gassies uit Costa Rica helemaal van je sufscheel gaan tikken doen om zodoende door te dringen naar de halve finale van het WK 2014. Jeppes jajaatje, want dat staat er op het spelletje vandaag! Nederland-Costa Rica. Gaat dat zien! Vindt vanaf 18:00 uur ook nog het opwarmertje tussen Argentinië en België plaats, kortom een vermakelijke zaterdagavond is in de maak. Dit alles is natuurlijk te zien op WK-zender Nederland 1 en gokken doe je hierrr.

Nederland-Costa Rica
En daar gaan we weer. Vanavond gaat het gebeuren! Mag de Oranje machine weer aan de bak. Tegen Costa Rica. What da fuck? Costa Rica! Het land van vijf miljoen inwoners waar Bryan Ruiz de grote voetbalster blijkt te zijn. Tja. Maar alsjeblieft niet onderschatten die gasten. Heb je Duitsland-Algerije afgelopen maandag gezien? Precies. Er zijn geen kleine voetballanden meer op een Wereld Kampioenschap voetbal. Echt niet. En al helemaal niet in de kwartfinale! Knoop dat in je oren. Desalnietemin walsen we er met een nulletje of acht overheen. Over die Costa Ricanen. Lekker hoor! Voorspelling dus al gedaan. Nee gekkigheid. Wordt een lastige takke pot. Echt. Maar wij hebben Huntelaar. Onze nieuwe verlosser. Die zal het verschil weer gaan maken. Let maar op! En wat nog meer? Nigel de Jong en Leroy Fer zijn niet inzetbaar. Dirkie Kuyt wel. En wel overal en nergens. Linksback, rechtsback, houd je bek, rechtsbuiten, spits, op het middenveld, keeper, overal kan Dirkie zijn mannetje staan. Wie spelen er dan wel? Misschien krijgt Clasie speelminuten. Of De Guzman. Pff, weet jij veel. Of misschien geeft Louistje Cillessen rust en laat hij Vorm of Krul beginnen. Kan allemaal. Met bondscoach Louistje van Gaal. Het meesterbrein van de natie. De man die volgende week roepen zal: "We zijn de beste van Spanje. We zijn de beste van Australië. De beste van Chili. En we zijn de beste van Mexico. En van Costa Rica. Maar we zijn ook de beste van de winnaar tussen Argentinië en België. En we zijn de beste van de winnaar van Brazilië en Duitsland. Ja. Ja. Ja. We zijn de beste van de wereld. Van ALLEMAAL. En. Ik. Heet. Louis. Van. Gaal. En dat rijmt. Pakken we de beker dan smelten we 'm om in een schaal. Want dat rijmt ook. Ja! Ja! Ja! Olé, olé, olé, olé. Doe je gezellig. Doe je gezellig. Olé, olé, olé, olé. Met malle Louistje mee?"

Argentinië-België
En wie wordt de tegenstander van Oranje in de halve finale? Oeps, niet te snel op de zaken vooruit lopen. Zou zo maar een debacle kunnen worden tegen Costa Rica. Maar daar gaan we nu eens effe niet van uit. Nope. Argentinië-België. Een vette Messi-Hazard clash. Je zou wellicht kunnen denken, doe maar liever niet dat Argentinië met balkunstenaar Lionel Messi in de volgende ronde. Kan allemaal zo zijn maar vlak die Rode Duivels niet uit mensen. Remember België- Nederland van een jaar geleden. Werd Oranje maar mooi van het kastje naar de muur gestuurd door dat sterrenessemble uit het landje van Manneken Pis. Dus wie we ook in de halve finale mogen treffen het zal ons een rotzorg zijn. Echt. Onze voorspelling nog even voor Argentinië-België. Wij zijn voor de volle honderd procent voor onze zuiderburen, laat dat duidelijk zijn, maar wij zijn bang dat ze het loodje moeten leggen tegen Messi en zijn tangomannen.

Tot slot
Knallen we er tot slot nog vijf spetters van heerlijkheidjes dat internet voor je op waarvan verdomme het kwijl uit je mondhoeken komt lopen, zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En natuurlijk ook nog vijf knoepertjes van muziekknallertjes voor je uitgezocht, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR om zodoende de dag fris en fruitig tot 18:00 uur door te brengen. Gewoon, om dat WK-gevoel wat op te borrelen. Niks meer, niks minder! Nou. Wazzieweer. Wij gaan foebele Oranje koekeloeren doen. HUP HOLLAND!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten