vrijdag 4 juli 2014

04 juli 2014

Potverdikkeme zeg. Zijn we alweer aanbeland bij de kwartfinales van dit spektakel WK-toernooitje. Jawel. Zorg dat je deze vrijdag vroeg van huis gaat om zodoende sneller van het weekend te kunnen genieten. En eenmaal thuis schakel dan direct die tv van je in op Nederland 1 en laat 'm daar de rest van de avond maar lekker opstaan. Eventueel vanaf 20:30 uur zappen naar RTL4 voor de na- en voorbeschouwing van de heren van VI Oranje, maar als je liever van Studio Brasil wilt genieten dan kan dat natuurlijk ook. Zoek het uit! Wat staat er zoal op het programma qua voetbalwedstrijdjes? Vanaf 18:00 uur de kraker van jewelste tussen Frankrijk en Duitsland en vanaf 22:00 uur de Zuid Amerikaanse titanenclash Brazilië-Colombia. Gokken op de potjes doe je hierrr.

Frankrijk-Duitsland
Zo, ga er maar aanstaan. Pats. Dit wordt een Europese confrontatie die zijn weerga niet kent. Onze wedstrijd van de dag! Frankrijk-Duitsland. Noem het een kleine wereldoorlog III. De mouwen zullen worden opgestroopt. Er zal gestreden worden voor iedere meter. De croissantenneukertjes tegen de bratwurstpijpertjes. Blauw-Wit-Rood tegen Zwart-Rood-Geel. Lloris, Sagna, Varane, Pogba, Griezmann en Valbuena vs Neuer, Hummels, Lahm, Götze, Kroos en Müller. Om maar een paar namen te noemen. Een balpartij om je vingertjes bij af te likken zo lekker als dit affiche wel niet is. Een finale waardig. Onze voorspelling? Pff, lastig. De mofjes zijn nog niet in topvorm hebben we afgelopen maandag kunnen zien tegen Algerije. Plus ze zijn aan de schijtdiarree. De Fransen denderen daarentegen gewoon door. Nigeria werd uiteindelijk simpel aan de kant gezet. Tja. Een voorspelling? Een gelijkspelletje gokken wij. Maar eentje met alles erop en eraan. Van verlenging tot pingels en meer van die merde scheisse shit. Dit wordt zo'n epische classic game waar we met zijn allen over 20 jaar nog over zullen lullen. Die. Tenslotte. Door. De. Moffen. Zal. Worden. Gewonnen. Nee. Ja! De tandjes. Altijd weer die kutmoffen. Tja, het is wat het is.

Brazilië-Colombia
Voor ons ook de wedstrijd van de dag! Maar dat kan toch niet? Twee wedstrijden van de dag! Alles kan. Begrepen! En aangezien WIJ deze bagger opschrijven. Dus. Genoeg geneuzeld. Het balpartijtje. Want? Sodekanonnen wat een pot moet dit wel niet worden gaan. De messen zullen geslepen zijn. Zowel bij de Brazilianen als de Colombianen. Het Zuid Amerikaanse temperament zal er vanaf spatten. Neymar vs Rodriguez. Wie wordt de ster van dit WK? En wie het lekkerste wijf? De Braziliaanse superbabe Adriana Lima of het heerlijke Colombiaanse model Natalia Vélez. Tja, die laatste vergelijking slaat wellicht nergens op, maar wij wilden het je niet onthouden. Vandaar. Het spettergevecht tussen Brazilië-Colombia dus. Onze voorspelling? Oei, moeilijk. Stiekem hopen wij Colombia. Die spelen tot nu toe het mooiste voetbal. Maar toch, die Brazilianen. Met hun thuisvoordeel. Okees, okees, dan dien je het nog wel te doen. Tegen Chili hebben ze het ook niet cadeau gekregen. Uhm. Wij denken een drietje na negentig minuten. Met van die discutabele beslissingen. Met van die scheidsrechterlijke dwalingen. Met van die FIFA Mafia praktijken. Dat soort dingen. En dan na de verlenging pingels nemen. Pff, en dan? Dan gaat Brazilië door.

Tot slot
Tot slot nog vijf aangename schoonheden waarvan je ogen uit je koppie zullen rollen, zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En natuurlijk ook nog drie knallers van Youtube hits voor je uitgezocht, zie weer DAARRR, DAARRR en DAARRR om zodoende de dag fris en fruitig tot 18:00 uur door te brengen. Gewoon, om dat WK-gevoel wat op te borrelen. Niks meer, niks minder!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten