dinsdag 23 februari 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Och och jongens en meisjes dit wordt weer zo'n avond. Vette Champignonnen League potjes om te likkebaarden zo verrukkelijk. Wat te denken van Arsenal-Barcelona? Wat te denken van Juventus-Bayern? Vanaf 20:00 uur kan er worden overgeschakeld naar het voetbalcampingzendertje SBS6. Eerst drie kwartier die boel warmlullen (lees tien minuten wanneer exclusief reclames) waarna om 20:45 uur het spektakel los kan barsten. Eerstgenoemde wedstrijd live, de tweede in ruime samenvatting aansluitend. Eventuele illegale streams hierrr te vinden. Zoek het uit.

Arsenal-Barcelona

Bij de Catalanen is de 'MSN' flink op dreef. Scoort Messi even niet dan doet Suarez dat wel. Maar Messi knalt ze er toch ook gemakkelijk binnen? Klopt en Neymar doet dat ook. Of te wel waarheen leidt de weg voor Arsenal. Kanonnen nog an toetje. Wenger en zijn jonge honden kunnen aan de bak. Mouwtjes dienen te worden opgestroopt. Gaat dat zien! Tikkie takkie vs tikkie takkie in het kwadraat. Pats. Boem. Kledder. Kun je van je wrijven doen in die oogjes van je, kun je van je knijpen doen in die tietjes van je, maar het is toch echt werkelijk heus waar. Dit wordt smullen geblazen.

Juventus-Bayern

En dan zal ook nog eens aansluitend in samenvattingsvorm de knalpot Juventus-Bayern worden getoond. Zeg SBS6, kunnen jullie deze bende niet integraal in zijn totaliteit uitzenden ofzo? Nemen we die irritante reclames voor lief. De tandjes. Hoe lekker wil je het hebben? Turijn vs Munchen. O Sole Mio tegen Eins Zwei Polizei. Schuif alles aan de kant. Stop je wijf in de bezemkast. Zet je telefoon op stil. Dat wordt genieten! Van Pogba, Lewandowski, Zaza, Neuer en al die anderen balvirtuozen die we zullen gaan zien. Whoehoe, stop je hand in je broekje en we nemen er nog één.

HIERRR & DAARRR

Maar voordat het zover is, voordat de klok acht keer zal slaan en de volle maan ons toelacht, eerst vijf aangename heerlijkheidjes voor je snuffertje. Want zo wij. Wij van de VOETBALHUMOR.com. De zinloze uurtjes van deze dinsdag dienen immers ook gevuld te worden. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR het peppentruusvermaak voor het linker- en rechteroog. Mogen de oortjes natuurlijk ook niet vergeten worden. Vandaar DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf gerieflijke muziekpareltjes die je alvast wat in extase zullen brengen. Geniet. Van dit alles. Van de wedstrijden. Van waar je ook maar genieten van kan. Yes! Wij gaan foebele koekeloeren doen. Mehhh.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten