maandag 11 april 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Terugwedstrijdjes kwartfinale Champignonnen League op deze lentedinsdag ergens in april. Te weten Manchester City-PSG en Real Madrid-VFL Wolfsburg. Vanaf 20:00 uur zal er voorgebabbeld worden in de SBS6 studio en dan vanaf 20:45 uur gaat het los. Eerstgenoemde pot live, tweede aansluitend in ruime samenvattingsvorm. Die laatste game is trouwens ook live te bewonderen bij onze ZDF-Freunden. Dat je het weet. Vette illegale streams zijn weer hierrr te vinden. Zoek het uit.

Manchester City-PSG
Het staat 2-2. Het kan dus nog alle kanten op met deze knalpot. Weet Zlatan zijn stokbroodploegje een ronde verder te schieten of zal babyface voetbalgigant Kevin De Bruyne het verschil gaan maken? Bam. El Ca$hico. Het duel der multimiljonairs. City vs PSG. Spektakel wordt verwacht. Spektakel zullen we gaan zien. Kan niet anders.

Real Madrid-VFL Wolfsburg
Het staat 0-2 voor de mofjes. Wie had dat gedacht? Jij niet, wij niet, niemand niet. Weten de Volkswagen ballertjes hun zenuwen in bedwang te houden in het doldwaze Bernabeu of slaat BBC genadeloos toe? Maar ja, 2-0 achter is geen kattenpis mensen. Laat dat duidelijk zijn. Real moet aanvallen. ZDF zendt de bende live uit. Dus mocht het spannend worden, gaan we schakelen met zijn allen.

DEZE en DAARRR
En hoe deze dolle dinsdag een beetje op te warmen? Welnu gewoon door DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf wonderschone modellenpareltjes te tonen. Pleuren we er ook nog vijf van die fijne YouTube giganten bij. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Mooi. Wij zitten er klaar voor. Yes. Wij gaan foebele koekeloeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten