woensdag 27 april 2016

Toppert alert!!!

Schieten, tieten en helikopters. Gaan we weer hoor. Halve finale CL-balpartij tussen Club Atlético de Madrid en FC Bayern München voor je muilpeer vanavond. Vanaf 20:00 uur wordt er op voetbalcampingzendertje SBS6 voorbeschouwd met reclames gestrooid net zolang totdat je er verdomme hondsdol van wordt. En dan vanaf 20:45 uur gaat het los in het Estadio Vicente Calderón. Een eventuele illegale stream is hierrr ergens tussen te vinden. En zo niet, vette pech.

Geen FC Barcelona vanavond en ook geen Benfica. Nope, niets van dat alles. Vanavond gaan we fijn kijken doen naar de halve finale CL-strijd tussen Atletico en Bayern. De rake battle tussen de twee ietwat gekke trainertjes te weten: de maffe Diego Simeone aan de ene- en de nog een tikkeltje dwazere Pep Guardiola aan de andere zijde. Wordt straks wat hoor, zo langs het lijntje. En maar druk doen enzo met van die armgebaartjes. Van je zus, van je zo en je moeder is een HOEslakenontwerpster. Pff, gelukkig zullen de camerameneertjes en -mevrouwtjes die langs het lijntje zullen staan meer hetgeen binnen het veld proberen te registreren. Kortom daar waar het balletje rollen zal. En een fijne partij is het op papier sowieso. Met mannetjesputters als Griezmann, Muller, Koke, Lewandowki en de andere twee keer negen plus de reserve spelers die we gemakshalve even laten zijn voor wie ze zijn. Zoek het uit. Balletje voetbal om je vingertjes bij af te likken. Gewoon genieten geblazen. Gaat deze knul na een hectisch dagje van je heen-en-weer getrek ook doen. Kunnen we je verzekeren. Even een avondje met de voetjes languit op die juwelen driezitter hoor. Echt. En geef hem eens ongelijk.

Meh meh, doet een paard. Huuhhh huuhhh, doet een schaap. Of was het toch andersom? Wapperen met je creditcard. Dromen in je middagslaap. Komen ze dan die vijf spannende heerlijkheidjes waar je zo op heb zitten te wachten. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Donderen we er ook nog wat van die geile YouTube muziekknallers bij. Eens even kijken. Deze doen we vandaag. Welke? DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf. Knieschijf in tweeën en nu wegwezen. Ha. Wij zijn foebele koekeloeren. Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten