zondag 31 juli 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Het gaat weer beginnen mensen. Het ballieballie op de vaderlandse velden. Landskampioen PSV tegen cupfighter Feyenoord. Of te wel de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Vanaf 17:30 uur te aanschouwen op voetbalcampingzender SBS6. Eerst een half uurtje reclames kijken met tussendoor een uitspraak van een analist en dan om 18:00 uur kan het balletje van je rollen gaan. Mocht je een eventuele stream nodig hebben, is deze hierrr wel ergens tussen te vinden.

De opening van het voetbalseizoen 2016/2017. Vandaag. Vette Johan Cruijff schaal clash tussen Eindhoven en Rotterdam. En dat alles in hartje Amsterdam. Pff, als dat geen gelazer gaat geven. Voor de Ajax-fans is het immers ook een vrije zondag om het zo maar te zeggen. Afijn, we gaan het zien. Laten we hopen op het beste. Wel, het voetbalgebeuren. Die randzaken ook altijd. Uh ja. De meeste ballertjes hebben van een lange vakantie kunnen genieten. Want ja, net niet goed genoeg voor de van dittem. Uitgerust en wel kan er begonnen worden aan een smakelijk voetbalseizoen. De landskampioen heeft een fijne voorbereiding achter de rug. Zo werd de top van Portugal heerlijk met grote cijfers te kakken gezet. Dat lichtstadderby duelletje tegen kleine broer Eindhoven lullen we niet over. De bekerwinnaar won zijn oefenpotjes ook met grote cijfers zij het tegen iets kleinere cluppies. Echter, en dat moet gezegd worden, Valencia werd vorige week knap nipt opzij gezet. Hebben we het gemakshalve maar niet over het oefenpotje tegen het Helderse elftal. Kortom beide ploegjes lijken er klaar voor. Voor het grote werk. Maar wat zegt dat? Een goede voorbereiding met van die oefenduels waar men heelhuids overeind probeert te blijven? Helemaal niets. Ha. We zijn echter wel benieuwd hoe de Deense Dennis Bergkamp Nicolai Jorgensen het gaat doen in de punt bij de Rotterdammers. Michiel Kramer kan plaatsnemen in de dugout en toekijken. En de lampies? Die hebben hun selectie goed in tact weten te houden. Met hier en daar een versterkinkje. En met Luuk de Jong nog gewoon in de spits. Dus kom maar op. Met dit partijtje voetbal. En bij een gelijke stand na 90 minuten gaan we fijn verlengen direct penalties schieten. Dat je het weet.

Maar voordat we met samengeknepen billetjes naar het potje gaan kijken, kijken we eerst even naar de van DEZEM, DEZEM, DEZEM, DEZEM en DEZEM vijf wonderschone schepsels. En nu de ogen geopend zijn, wordt het tijd om de oortjes te verwennen. Vandaar van je JIPPIE, JIPPIE, JIPPIE, JIPPIE en nog een JIPPIE vijf pareltjes van muziekklanken voor je uitgezocht. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Om de zondag door te komen totdat het balletje rollen gaat. Heb plezier. Hebben wij namelijk ook. Wij gaan foebbele koekeloeren. Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten