vrijdag 1 juli 2016

01 JULI 2016

Toppert alert. Toppert alert! Achttiende speeldag alweer. Fijne kwartfinale tussen Wales en Belgie staat er vandaag op het EURO2016 programma. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

21:00 uur: Wales-Belgie
Het sprookje van Wales gaat maar door en door. Na de winst op de Noord-Ieren wachten nu de Rode Duivels. En 'that's another cook' zoals ons Louistje van Gaal zou zeggen. Weten Pietje Bale en Pietje Ramsey het ploegje van Pietje Hazard en Pietje De Bruyne ook te verrassen of is de kwartfinale het eindpunt voor de Welshmen? De Belgen zullen er in ieder geval alles aan doen om hun favorietenrol waar te maken. Zonder Jantje Vertonghen. Helaas. Die doet een enkeltje naar huis ziekenhuis. Een aderlating. Van onderschatting zal geen sprake zijn want menig Belg weet hoe goed de man van honderd miljoen kan zijn. Echter het spel zal beter moeten. De Hongaren, geen toptegenstander, kregen in de vorige wedstrijd immers genoeg kansen voor de gelijkmaker. En die kansen moet je Wales niet geven. Anders gaat het mis. In de kwalificatiepoule stonden beide landen ook al tegenover elkaar. Werd het 0-0 in Brussel en 1-0 in Cardiff. Voor Wales! Een gewaarschuwd mens telt voor twee. De winnaar mag het opnemen tegen Portugal. Zoveel is zeker. Voor een plekkie in de finale. Onze voorspelling: 1-2.

Tot slot
Vijf spannende deernes voor je opgezocht zie HIERR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Kan de muziek niet achterblijven dus zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf giganten van muziekpareltjes. Omdat het kan. Doei. Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten