zondag 3 juli 2016

03 JULI 2016

Toppert alert. Toppert alert! Twintigste speeldag alweer. Verrassende kwartfinale tussen Frankrijk en IJsland staat er vandaag op het EURO2016 programma. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

21:00 uur: Frankrijk-IJsland
Gastland Frankrijk krijgt vanavond de taaie IJslanders op bezoek. Kat in het bakkie zou je zeggen voor die stokbroodvreters. Dachten die Engelsen ook. Ha. Team IJsland blijkt een hecht team te zijn met ballertje Ferre Uitgooison als uitblinker. Jeweetwel, die knul van de halve corner, maar dan vanuit de nek. Gaan die croissantenneukertjes het nog lastig mee krijgen hoor. Met die Vikingen. Weet Pietje Sigthorsson de ballen er weer in te knallen of steekt Pietje Payet er een stokje voor? Vulkaan Eyjafjallajökull zal gaan uitbarsten bij wederom een overwinning van IJsland in hun eigen Tour de France. En waarom ook niet? Het balletje kan raar rollen als je er een flinke rotschop tegen geeft. Precies. Wie weet wat er allemaal staat te gebeuren. IJsland is dit toernooi nog ongeslagen. Dus tel uit je winst. Hmm, echter Frankrijk ook. Helemaal van de lijpo wij. Ghe ghe ghe. Allemaal gekkigheid mensen. David vs Goliath. Maar dan andersom. Onze voorspelling? Al hopen we stiekem op iets anders, wij gaan voor 2-0 voor de Fransen. En dan maar hopen dat het terecht is want laat Bjorn Kuipers alsjeblieft niet in het voordeel van het gastland gaan fluiten.

Tot slot
De laatste alinea. En dan weet jij als lezertje van dit fijne voetbalblogje wel wat er te gebeuren staat. Vijf pracht exemplaren van vrouwwezens voor je opgetrommeld, zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Pleuren we er als vanzelfsprekend ook vijf prettig klinkende muziekgigantjes bij, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Van je hatsekidee. Omdat het kan. Au revoir en bless. Wij gaan weer fijn foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten