zaterdag 2 juli 2016

02 JULI 2016

Toppert alert. Toppert alert! Negentiende speeldag alweer. Heerlijke kwartfinale tussen Duitsland en Italie op het EURO2016 programma vandaag. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

21:00 uur: Duitsland-Italie
Duitsland-Italie. Vette kraker van jewelste. Ga er maar voor zitten. Zal Joachim Low nog aan zijn vingers gaan ruiken? Nadat hij ze eerst nog even ergens heeft ingestopt. Jeweethetniet. Kan zomaar. Afijn. De Duitsers worden met de wedstrijd beter en beter. De Italianen lezen het spelletje zoals ze het willen lezen. Kijk, het is niet het beste Italie. Laat dat duidelijk zijn. Maar het is oh zo attractief. Ze spelen verdedigend maar ook weer aanvallend. 5-3-2, 3-5-2, dat gaat maar heen-en-weer. Maar ja, zijn ze opgewassen tegen de wereldkampioen? Pietje Draxler is in topvorm hebben we gezien. Och man, wat speelt die gast lekker. Maar vergeet Pietje Pelle niet. Balt ook fantastisch mee. Alle ballen op Pelle. Ha. We gaan het meemaken. Wrijf maar in je handen van je hopsasa. Onze voorspelling? Ehm, moeilijk. Even denken hoor. Ja, we hebben 'm. De mofjes gaan hun eerste doelpunt tegen krijgen dit toernooi, maar ze winnen het potje wel. Tja, het blijven natuurlijk wel Duitsers hè. Wij gaan voor 2-1.

Tot slot
Laatste alinea alweer. Daarom vijf heerlijke pretmeisjes voor je opgezocht, zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Plus vijf prikkelende muziekpareltjes erbij om het feest compleet te maken, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Van je hatsekidee. Omdat het kan. Tjuss. Ciao. Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten