woensdag 9 november 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijke balpartij tussen Nederland en Belgie voor je patat. Met of zonder mayonaise zoek het uit. Vanaf 20:00 uur te zien op voetbalcampingzender SBS6. Eerst een voorbeschouwing reclame en dan om 20:45 uur gaat het los in de Amsterdam Arena. Een eventuele stream is hierrr te vinden mocht je die nodig hebben. Een voorbeschouwing.

Kom ik terug uit een Bels. Zijn m'n vrienden goed hels. Ze krijgen mij niet meer in een chique tent. Want dat duurt me te lang. Een gerant maakt me bang. Omdat hij mijn menu van de dag niet kent. Ik bestel ook geen soep. Eet geen kreeft uit een coupe. En houd niet van een kip a la pompadour. Op de hoek van de straat. Waar een friettentje staat. Ga ik eens lekker op de Belse toer. Ik eet en zing voor twee. En iedereen zingt mee. Wij willen friet met mayonaise. Niet met saté, niet met hachee, maar mayonaise. Friet met mayonaise. En geen kroket of kotelet in een saus bordellaise. Voor ons geen bal gehakt of frikandellen. Maar friet mag je voor ons altijd bestellen. Ga ik 's avonds op stap. Heb ik zin in een hap. Ze krijgen mij niet meer in een restaurant. Ik ben slecht in m'n Frans. Heb geen schijn van een kans. Want mijn menu van de dag is niet van stand. Ik bestel geen paté. Hou niet van consommé. En eet geen tournedos à la provencale. Op de hoek van de straat. Waar een friettentje staat. Trakteer ik op een lekker Belgisch maal. Ik eet en zing voor twee. En iedereen zingt mee. Wij willen friet met mayonaise. Niet met saté, niet met hachee, maar mayonaise. Friet met mayonaise. En geen kroket of kotelet in een saus bordellaise. Voor ons geen bal gehakt of frikandellen. Maar friet mag je voor ons altijd bestellen. Onze voorspelling voor Nederland-Belgie: 1-3. Maar wie zijn wij?

Zo. Dat was me nog eens een voorbeschouwing waar je wat aan hebt. Beter dan die saaie nikszeggende stukken die je vindt in menig krant en tijdschrift dat denkt te weten hoe het zit. Fuck it. De toppert alerts op blogje voetbalhumor.com rules. Dat je het weet. Dat je het verdomme weten zal. Wel, genoeg geouweleuterd. Genoeg voetbalgebabbel er doorheen gejast. Tijd nu voor de dingen die er echt toedoen. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf heerlijke dames die je ogen zullen doen knipperen nog meer dan het waarschuwingslicht bij een gevaarlijke kruising. En omdat we naar ons inziens nog niet voldoende pareltjes qua muziek voor je hebben voorgeschoteld DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf andersoortige klankdeuntjes die je oortjes zullen trillen van plezier en wel zoveel zullen trillen van plezier dat de verdomde vibrator van je vriendin er nog een puntje aan kan zuigen zoveel trillen van plezier dat die muziekpareltjes wel niet trillen doen. Mooi. Wij gaan foebele koekeloeren. Wazzieweer. Heb plezier. Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten