zaterdag 3 juni 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Hete Champignonnen League finale tussen Juventus en Real Madrid dit keer. Vanuit Cardiff, Wales. Spannende eindstrijd is te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf 20:45 uur wordt er tegen het leer getrapt, vanaf 20:00 uur zal het zeezendertje al verslag doen. Stream nodig? Wie weet zit hierrr iets tussen.

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Finale Champignonnen League. Hoe lekker wil je het hebben als voetballiefhebber? Welke club mag zich een seizoen lang nummer 1 van Europa noemen? Het Italiaanse Juventus? Het Spaanse Real Madrid? Zeg het maar? Wij niet weten. Juve-Real voor je kneiterponem. De Oude Dame vs De Koninklijken. Dat wordt genieten. Zijn de Madrilenen dan toch licht favoriet? De bookmakers vinden van wel. Maar tegen de Torino-boys valt lastig te scoren zo is gebleken. Wij gaan toch voor een fifty-fifty. De snelle aanvallen van Juve, de lepe counters van Real. Spektakel. Het mooie verdedigen van de Italianen, de individuele klasse van de Spanjaarden. BBC tegen BBC. Een klapstuk van jewelste. Deze pot. Italie-Spanje. Handenwrijven. 3-5-2 vs 4-4-2. Och, och, och. Remember him, remember him. We gaan ze weer zien hoor. Alle sterren. De vedetten. De twee beste voetbalploegen van dit moment. Eten we pizza of paella vanavond? Zuipen doen we sowieso. Barolo en Rioja. Door elkaar. Carpaccio, serranoham. Bruschetta en tapas. Werkelijk alles staat op tafel vanavond. Duel der grootmachten. Het water loopt reeds uit de mond. Dit wordt smullen geblazen.

Is het nu tijd om de boel waardig af te sluiten. En dat doen wij op welbekende wijze zoals je weet. De laatste alinea van een toppert alert. Oh ja, hoe dan, hoe dan? Nou gewoon ZO, ZO, ZO, ZO, en ZO. Vijf retegeile madammekes voor je geselecteerd want het oog wil ook wat op deze luizige zaterdag. Zowel het linker-als het rechter. Oog. Mogen we de oortjes natuurlijk niet vergeten. Nee. Dus HOOR, HOOR, HOOR, HOOR en HOOR deze vijf prachtklanken zo je buis van Eustachius binnendringen. Als dit geen liefde is? Wat wij je vandaag geven. Wij van de voetbalhumor.com. Het blogje dat er verdomme toedoet. Biertje drinken, plasje plegen. Nootje kanen, maagje legen. Yes! Wij gaan foebele koekeloeren mensen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten