woensdag 28 juni 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Halve finalestrijd FIFA Confederations Cup 2017. Op woensdag hebben we daar Portugal en Chili en op donderdag zullen Duitsland en Mexico ten strijden gaan. Allemaal te zien op voetbalzender NPO3 vanaf een uurtje of 19:45 uur. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

De FIFA Confederations Cup. Tja. Allemaal lulpartijtjes om helemaal niets. Zo eerlijk moet je zijn. Volgend jaar. Dan moet je er staan. Als het WK 2018 van start gaat. Maar ja, tijdens een zomer zonder ander voetbal is een voetbalhand snel gevuld nietwaar? Vandaar. Even een opsomming hoe het er met de halve finalisten voorstaat.

Portugal
Alle ballen op Ronaldo en zoek het maar uit. Verder pot dicht houden en hopen dat Ronnie dat leer een keer goed weet te raken. Een beetje saai wellicht maar oh zo efficient en je wordt er zowaar Europees kampioen mee. Gaan ook volgend jaar weer ver komen.

Chili
Een leuk ingespeeld tattoo-clubje dat de bal met fijne steekballetjes naar de juiste kleur weet te passen. Smaakmakers. De hedendaagse uitvoerders van de bewierookte Hollandse School. Outsider om serieus rekening mee te houden.

Duitsland
Duitsland is Duitsland. Met of zonder sterren er ist immer wieder een laatste minuut. Of ze dit nonotournooitje gaan winnen is nog maar de vraag maar volgend jaar zijn ze de gedoodverfde favoriet voor de WK-titel.

Mexico
Land van gitaarmuziek en PSV voetballertjes. Zal ook volgend jaar heus wel de knockoutrondes weten te bereiken om er vervolgens direct uit te worden geknikkerd. Geen hoogvlieger. Geinige deelnemer. Valt verder weinig noemenswaardig over te melden.

Laatste alinea
Wat is een toppert alert zonder een laatste alinea? Domme vraag. Het juiste antwoord is natuurlijk: dat is helemaal geen toppert alert. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf prachtdames waarvan het kwijl uit je mondhoeken zal druipen. En zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf hemelse muziekknallers die er verdomme wezen mogen. Om je alvast wat in de stemming te laten geraken voor hetgeen dat komen gaat. Namelijk een fijn potje foebele koekeloeren. Het leer dat rollen gaat. Met in je ene klauw een potje bier, terwijl je andere jat in een zak chips verdwijnt. Dat soort dingen. Have fun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten