zondag 18 maart 2018

Bellen met HansieHansie

En dan zitten de balpartijtjes er weer op. Hoogste tijd dus voor het Knulletje van de VoetbalHumor (KvdVH) om eens te gaan bellen met de analist der voetbalanalisten, onze eigen enige echte HansieHansie Kraayenstijn Junior (HHKJ).

If you want my body and you think I'm sexy. Come on, sugar, tell me so. If you really need me, just reach out and touch me. Come on, honey, tell me so. Wie het ook moest vertellen was HansieHansie. HansieHansie het voetbalorakel uit de Betuwe. Vlug pakte het Knulletje van het fijne blogje zijn iPhone 8S van tafel en begon te drukken, te swipen, totdat...

HHKJ: Met HansieHansie uw voetbalbetweter als het mij uitkomt.
KvdVH: Do you think I'm sexy, HansieHansie?
HHKJ: Huh, met wie spreek ik?
KvdVH: Met mij, het Knulletje van...
HHKJ: Van de voetbalhumor.com jaja. De tandjes. Of jij sexy bent interesseert me weinig. Dat mijn Sofie potdomme sexy is, interesseert me vele malen meer. Dus.
KvdVH: Dus voetbal. Eredivisie balletjetrap. Vertel het ons maestro.
HHKJ: Het was een saai voetbalweekend. Zo eerlijk moet je zijn. Allemaal prutwedstrijdjes. Nummertje hoog tegen nummertje laag. Middenmoot tegen middenmoot. Van alles wat. Iedere voetbalkenner die de voetbaltoto heeft ingevuld is na dit weekend multimiljonair. En zo niet, ben je geen voetbalkenner. Hoe simpel wil je het hebben?
KvdVH: Jij had ze allemaal goed en bent nu rijk, begrijp ik hieruit?
HHKJ: Als ik niet vergeten was om die hele totobende in te vullen wel ja. Excelsior-ADO een twee. Had ik voorspeld. Twente-Willem 2 een drie. Verbeek in degradatienood. HansieHansie legt zijn piemel bloot. Straks. Bij Sofietje in haar nek. Tijdens de dolleduik namiddagsessie of weet ik veel hoe je het noemen wilt. Eens kijken. Vitesse-Heracles een drie. Had ik voorspeld. PSV-VVV een één. Wat denk je?
KvdVH: Daar had je waarschijnlijk ook een één ingevuld.
HHKJ: Jij mag nooit meer raden. Heerenveen-Utrecht een drie. Alsof ik Jomanda zelf ben. AZ-Groningen een één. Tja, je bent voetbalkenner of je bent verdomme voetbalkenner. Ik had dat eentje weldegelijk ingevuld.
KvdVH: En voor Sparta-Ajax zou jij natuurlijk een tweetje hebben ingevuld?
HHKJ: Je hebt niet zo maar een voetbalanalyticus aan het lijntje hangen hè? Wat denk jij? Natuurlijk had ik voor Sparta-Ajax een tweetje ingevuld. Het is zo zonde. Dat ik het vergeten ben. Dat totoformuliertje. Invullen. Want ja hoor. Had ik ook juist voorspeld. Een tweetje. Bij NAC-Roda. En afsluitend een tweetje bij PEC Zwolle-Feyenoord. Kutjeruk wat is het toch rete jammer dat ik verdomme vergeten ben die bende in te vullen. Ik had ze alle negen goed gehad. Het is heus. Het is echt. Het is werkelijk waar. Alle negen potjes. Was ik nu klaar geweest met al die poespas. Had ik mijn schaapjes op het droge gehad. Echter...
KvdVH: Echter niets. Hoe de rest van de balpartijtjes zijn afgelopen leest men maar op teletekst. Oh nee, is niet meer nodig want alles is al benoemd. Ben er wel klaar mee eigenlijk. Volgende week speelt Oranje. Week daarop zal ik je weer bellen. Mag jij wederom een factuurtje uitschrijven. Niet te veel want dat kan de redactie van voetbalhumor.com niet bekostigen. Of wij moeten eens alle negen goed invullen. Pas dan praten we verder over een eventuele salarisverhoging.
HHKJ: Fijn dat je me de volgende keer ook weer bellen wilt. Ik hoor je graag moet je weten.
KvdVH: Mooi. Dat is fijn. Weet je wat ook fijn is?
HHKJ: Vertel het mij?
KvdVH: Dit muziekkneitertje om deze rare kwebbelboel af te sluiten. Ik zeg tot de volgende keer HansieHansie.
HHKJ: Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten