dinsdag 6 maart 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Retegeile terugmatch voor je donder tussen PSG en Real Madrid deze dinsdagavond. Allemaal te zien op Veronica teevee vanaf een uurtje of kwart-voor-negen. Vanaf acht uur blablabla nonsens voorbeschouwingkjes waar je het pissen niet voor moet laten. Aan het einde van de avond nog een ruime samenvatting van het onbelangrijke potje Liverpool tegen Porto. Eventuele stream is hierrr te vinden.

Geen Neymar. Dat hij verdomme juist nu een blessure moest oplopen nu PSG hem echt nodig heeft. Drie weken geleden werd het in Bernabeu 3-1 voor de Koninklijken. En vanavond is de terugpot PSG-Real. Het lijkt gedaan voor de miljardairs uit Parijs. Dat laatste doelpuntje van Marcelo Vieira da Silva Júnior zou zo maar eens de nekslag voor het prestigieuze PSG kunnen zijn geweest. Of weten de Fransen het tij te keren? Alles werd door de rijke suikerooms uit Qatar gezet om dit seizoen de beker met de grote oren te winnen. Echter met alleen Cavani en Mbappé red je het niet. Kun je nog zoveel miljoenen in je team steken. De Spanjaarden zullen loeren op de counter. Zoals altijd. Met Pietje Ronaldo voorop. Het enige dat telt voor de Madrilenen is overleven. Op naar hun doel. Het winnen van de Champions League. De enige prijs die Zidane en zijn vriendjes nog kunnen binnenhalen dit seizoen. We gaan het zien. Deze match. Om te smullen zo lekker. Wij gokken op een gelijkspelletje. Maar wie zijn wij? Redactie Voetbalhumor.com. Wist je al. Duhuh. Aansluitend in samenvattingsvorm het nietszeggende partijtje Liverpool-Porto. Nietszeggend ja, want stand 5-0 voor de Engelsen.

Laatste alinea alweer dus jeweetzelf. Vijf keer damesgeroffel zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Pleuren we er ook nog vijf muziekklankjes tegenaan zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Kan het feest nu gaan beginnen. Op deze dolle dinsdag in maart. Heb fun. Have lol. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten